not that great

ingen bra start på dagen, vill försvinna, orkar inte. jag är arg på mig själv, ska alltid vara så äckligt blåögd


en oseriös ful bild.

förhoppningsvis blir dagen bättre när jag får träffa min bästa vän rickard som kom hem från liverpool inatt!

/E

it's now or never


can you change, can you be a man, my man?

/E


i don't know why

efter muffinsbaket med de två sötnosarna gick dom ut och cyklade, och kom tillbaka med två tjejer till. så hela eftermiddagen har jag agerat fyrbarns mamma, och det kan jag bara säga, jag ska aldrig skaffa mer än två barn.




världens bästa lillasyster

var som vanligt tidsoptimist, och tänkte att jag hade jättelång tid på mig att göra mig iordning. sen satt jag där vid middagen med min halvätna tacos och upptäckte att klockan var 6 och att jag skulle med bussen om 50 minuter! slutade med att jag fick springa till bussen, precis som vanligt. Jag och Amanda mötte upp Michaela på rese och vi satte kurs mot rådhuset för en mysfika! sen drog vi oss mot biosalongen där en underbart het robert pattinson underhöll oss i ungefär två timmar, mums. tack för kvällen tjejer!


kavaj från lindex
linne från JC
halsband från JC
tights med drapering från MQ


så himla underbar film! väldigt sorlig (ja, jag grät!)

/E

i love muffins

här hemma är det muffinsbak för fulla muggar!


martina och hennes kompis ida som jag är barnvakt åt!

walking on sunshine

har varit ute och gått en lång, härlig och vårig promenad. nu har jag landat på altanen, sitter och solar för glatta livet och lyssnar på min favoritmusik. sånna här dagar är ovärdeliga. ser inte ut som jag kommer till stan idag, trivs för bra här i värmen!


jag just nu!

rise against - hero of war
jon randall - whiskey lullaby
david grey - this years love
ane burn - true colours
sophie zelmani - i'd be broken

/E

welcome my dear

vakade precis upp och ser solen lysa starkt in i mitt fönster! underbart! så nu ska jag gå ut och ta mig en härlig promenad, sola på verandan, sen får vi se om jag orkar ta mig in till stan på bikinijakt eller om jag fastnar i solen.

in between, we're just in between.
no commands, no promises, no demands.



danske traditioner

i dag lavede pappa dansk pølse til middag for at genoptage vores rødder lidt.
Pappa er jo født og opvokset i denmark, allså værer jeg halvdansk.
det var godt og nu værer jeg kæmpe mæt

hahaha! min skills på danska är inte att leka med!

Idag lagade pappa dansk rödkorv till middag för att återuppta våra rötter lite.
Pappa är ju född och uppvuxen i danmark, alltså är jag halvdansk.
det var gott och nu är jag jättemätt!


mums!

nu ska jag gå ut till pappa i garaget, vi ska fixa med min pärla (moped) och förbereda den inför säljning. Ikväll blir det film och mys med pappsen!

wild horses i wanna be like you

nu ska jag springa iväg och hämta mitt hjärta på dagis och vara barnvakt i några timmar!


bjuder på en gammal bild på oss från thailand. skulle inte ha något
emot att befinna mig där just nu!

/E

movie time

ligger i sängen med en cipsskål som sällskap, här kan jag ligga hela dagen!




underhåller mig med dom här tre filmerna ett tag framåt nu!

hantverkar update: dom har övergått från rivningsfasen till borra och slipa, inte kul!
rygg update: känns faktiskt bättre idag, thank god!

can't stand it

ååååååååååååååååååååååh, vilka äckliga hantverkare!! dom håller på och river vårat badrum, tar i så att hela huset och min säng skakar. inte ens hörlurarna som jag har i öronen kan stänga ute det höga ljudet!
JAG VILL SOVA




this is gonna be good

det här kommer bli ett bra lov, det känner jag enda ner i tårna. jag ska ta det lungt, vara med dom jag älskar och göra saker för min egen skull och inte för någon annans!


jag och favorit-fille i fredags! jag gillar dig bruden!<3

your my wonderwall

hej dålig update! jag ursäktar!

i torsdags hände en inte allt för rolig sak, kände helt plötsligt en olidlig smärta i ryggen, som stålade ner mot benet. fick senare konstaterat att det är en inflammerad muskel i ryggen som ligger och trycker på min ischaserv så att den ligger i kläm, verkligen inte det minsta kul. så jag fick skippa träningen i torsdags och ligga hemma och kurera mig med värmedyna!


äckliga nerv :(

I skolan i fredags var jag hela förmiddagen utklädd till madicken, ledde runt små söta barn från ett dagis så att dom skulle få höra på lite olika berättelser och så, vi firade nämligen barnbokens dag. mycket mysigt, och underbara härliga barn som hade som framtidsdrömmar att bli allt från påskharar till balettdansöser. på eftermiddagen fick vi besök från irland, våran engelsklärares ex man som är utbildad massage-terapeut med inriktning på idrottsskador kom nämligen för att lära ut några av sina massagetekniker. det hela slutade med att jag fick en härlig massage av honom för att han skulle lätta trycket på min ischiasnerv, gick därifrån haltandes och med mer smärta än innan. men han sa att det skulle vara så i början, och att det sen skulle släppa. får hoppas på det, för det här är inte kul. på kvällen laddade jag om, det vankades 18-års fest! var på förfest hos emilia med mina goa brudar, drog sedan till festen och dansade skiten ur alla, spårad, härlig och underbar kväll!

upp tidigt på lördagen, åkte till martinas sim-uppvisning, och vad duktig hon var mitt lilla vattendjur! simmade i stora bassängen helt själv, utan problem flera längder, och med finare simteknik än jag. åkte direkt upp till örebro efter uppvisningen, där var det kalas för min lilla kusin alexsandra som har fyllt 6 år! full rulle och stoj&stim hela eftermiddagen och kvällen! kom hem vid 9 och jag slocknade direkt med en värkande rygg.

hahaha, äntligen har vi kommit fram till idag! ni som orkade läsa allt ska ha en eloge. jag lovar en bättring! idag har jag inte gjort mycket vettigt för världen, sov längre, lallade runt hela dagen i morgonrock och lyssnade på musik. vid 3 var det våffelkalas hos farmor, mycket efterlängtat och gott! fick inga våfflor på våffeldagen i torsdags, men det tog jag igen idaf hos farmor, haha! nu på kvällen har jag vart hos min vän annie och bara myst, så himla skönt med en sån kväll! vi har ätit varma mackor, kräftor, pratat, lyssnat på musik och bara tagit det så lungt som möjligt!

dåligt med bilder tagna har det blivit i helgen också, så inte ens det kan jag kompensera upp detta långa tråkiga inlägg med!


hos annie. älskar hennes egendesignade vägg! hon har skrivit små
citat och fina ord på hela väggen själv. jättefint och personligt!


jag just nu!

/E

lycka!

idag kan jag verkligen säga att jag känner riktig lycka! vilken bra dag det har varit!

fick en underbar väckning och en bra start på dagen, myste och tog det lungt. satte mig på bussen för en timmes bussfärd till skolan, på bussen gjorde jag klart min inlämning, som jag blev super nöjd med! kom till skolan och hade en bra dag med mina favorittjejer (bortsett från ett äckligt massageprov som jag och fille fick göra helt oförberett när alla dom andra i klassen förberett sig på det i flera veckor). När jag satt på sista lektionen för dagen, som var svenska, ringde det någon på dolt nummer, jag gick ut och svarde och det var från skara sommarland och dom sa att jag hade fått jobbet som badvakt i sommar! L-Y-C-K-A!


Nu längtar jag bara ännu mer till sommaren! ÅÅÅÅ jag är så glad!

Efter det mer än glädjande beskedet studsade jag av lycka jag ner till stan med louise, kollade lite i äffärer innan det var dags att dra sig mot pim's för en fika med min underbara hanna! fikade i typ 3,5 timmar, lite av tiden med niclas och .. (shit nu har jag glömt namnet), jaja. Vilken mysig, glad, djup och skrattig fika det blev! Älskar att umgås med min hanna, vi gör det allt för sällan bara, men jag säger bara sommaren 2010 baby! efter fikan drog jag till friskis för ett hårt, svettigt och skönt spinningpass som en mycket bra avslutning på dagen.

En helt perfekt dag, kunde inte ha blivit bättre! imorgon väntar en lång skoldag från 8-4!



/E

doctor, doctor

har varit lite lättretlig idag, iallafall efter lunch, så ni höll nog inte tummarna tillräckligt hårt och länge igår. men humöret blir säkert bättre ikväll! skolan var helt som vanligt, i matsalen bjöds det på bakpotatis och skagenröra (trodde vi ja), när vi kom till matsalen fick vi istället skinkröra att ha i bakpotatisen för att tjockisarna på min skola hade tagit slut på skagenröran. så då fick vi tvinga i oss skinkröran istället, inte okej. efter lunchen hade jag ett läkarbesök för min mage. har haft väldigt stora och svåra problem med magen, men dom hittar inte felet, och det är liksom ingen vanlig stress mage (IBS), som är uppblåst och kniper ibland, utan det här är tyngre saker, och ingen har någon riktig förklaring till varför. det är skitjobbigt rent ut sagt, att ha sånna svåra problem och att ingen kan förklara dom. har varit hos miljoner olika läkare, men jag har alltid gått därifrån med världens ångest, det har kännts som att dom aldrig tar mig på allvar, liksom bara viftat bort allt med att dom inte har någon förklaring, och det har kännts som att dom inte har trott på mig. men den här gången var det annorlunda, den här doktorn lyssnade verkligen på vad jag hade att säga, och förstog mig. han försökte verkligen att förklara och reda ut saker, och ställa saker mot väggen om vad som egentligen pågick. han var sympatisk och visade intresse för att hjälpa, så det känns skönt. vi kom fram till att vi ska göra allt för att utesluta så mycket som möjligt nu, genom att exprimentera med kost, skriva matdagbok osv. så att vi till slut kan köra uteslutningsmetoden och komma fram till vad som egentligen är felet. Efter det lättande läkarbesöket åkte jag med mamma och martina till stan, inhandlade födelsedagspresenter och annat smått och gott, mys.

Ingen träning idag! suprise!! men imorn och på torsdag har jag pass inbokade, så då kör vi gärnet! Ikväll ska jag ängna mig åt annat. borde egentligen göra läxor nu, men dom kan jag göra på den 1 timmas bussfärden jag ska genomlida för att komma till sängen jag ska tillbringa min natt i, bli inte för nyfikna!


kavaj från BikBok
t-shirt från Gestuz
klocka från o.n.e
jeans med detaljer från HM

vi hörs nog inte mer idag, eller kanske ikväll när jag har anlänt till min slutdestination, haha.

/E


vilken härlig dag!

har verkligen varit på stålande humör idag, allt känns bara toppen och jag får små lyckorus mest hela tiden! bara för det ska jag bjuda er på en nyduschad, osminkad Erika i morgonrock. titta noga, för det lär inte hända igen!

 

hoppas att morgondagen blir precis lika härlig och att jag är lika glad!
håll tummarna!

/E

slumdog millonaire & träningsnarkoman

hade en mycket mysig kväll och natt igår/idag, berättar inte varför, lite hemligheter måste man ju få ha? eller?

idag var iallafall den första skoldagen på 5-6 veckor, ovant men skönt faktiskt! skola betyder sovmorgon, inga sena kvällar och inga helger, sweet. sen har jag saknat dom underbara människorna som kallas mina klasskamrater något enormt! sen om man kan kalla den här dagen skoldag är en annan sak, kollade nämligen på bio som skolan anordnat. Slumdog millionaire hette filmen, och den var helt klart sevärd! En väldigt bra film för att vara skolans påhitt.



över till en helt annat sak, nämligen träning! förra veckan tränade jag fem ggr, och nu har jag tränat både igår och idag och har tre pass till inbokade i veckan. När jag och mamma är på friskis brukar vi alltid se några personer som vi tycker bor på friskis, vi brukar skoja om dom och tycka att dom är patetiska för att dom verkligen tränar jämt och ständigt. men har tänkt på en sak, eftersom att vi ser dom så ofta att vi kallar dom träningsnarkomaner, träningsfreaks, träningsberoende osv. så borde ju det betyda att vi också är det? ser vi som på friskis "jämt" måste det ju betyda att vi är där precis lika ofta som dom? haha! men det är riktigt skönt att ligga i hårdträning måste jag säga!

nu ska jag umgås med mina läxor och inlämningsuppgifter resten av kvällen, mycket trevligt sällskap!

/E

mitt andra hem

dags att åka till mitt andra hem just nu, för ett pass med cirkelfys!


just nu

sitter och skriver på min inlämning för fullt!



Det här kommer jag inte att sakna när jag har gått ut gymnasiet, tro mig!


mitt hjärta, min skatt

alla borde få känna kärleken till en lillasyster, jag har turen att ha fått världens bästa lilla hjärta






jag älskar dig mer än ord någonsin kan beskriva

/E


party!

förlåt för en dålig uppdatering! Hela eftermiddagen igår umgicks jag med mina morföräldrar som kom ner hit från örebro, vi satt i solen, fikade, spelade kort och annat mysigt :) Senare på kvällen blev det spontanbestämt att vi skulle till stöpen/ulvåker på fest, så dit drog vi vid 9 typ. Vilken kväll, sjukt go! Jacuzzi, bastu, goa människor dans och bra musik, kan inte bli bättre! kom hem typ vid tre och slocknade direkt. Har tyvärr inga bilder att bjuda er på från igår, illa! men jag orkade inte leka paparazzi, koncentrerade mig på att festa och ha kul istället!

Ligger i sängen nu och försöker vaka till, ska snart sätta igång med lite inlämningar och så. Vi hörs lite senare!

/E

yoga!

Var ju som jag nämnde igår på yoga med mami imorse vid halv 11. Det var en upplevelse, kanske inte riktigt min grej, det där med balans, kordination och koncentration, men abslout avslappnande och det kändes verkligen i vissa muskler. kommer nog ha träningsverk imorn! jag och mamma funderar på att köpa hem yogamatta och instruktionsbok och lite så, så att vi kan göra det hemma, det är lättare när man får göra det i sin egen takt och att slippa vara uttittad!´

 

Efter yogan åkte vi iväg till tidaholm för att gå på UF-mässan där min syster ställde ut med sitt UF-företag beading UF http://beadinguf.blogspot.com/, lite reklam på köpet där. Det var väldigt många påhittiga ungdomar som hade hittat på sjukt bra saker som man aldrig skulle komma på tanken att "uppfinna" själv. Sen var det även mindre bra saker, som alltid så finns det ju en elit.

Nu ska jag ut och njuta av det fina vädret, stålande sol och 10 plusgrader! Vi hörs lite senare!

/E

snygg-deppan!



Det är verkligen helt sjukt hur han lyckas vara sexig trots att han är utspökad till max! Han har en sån utstålning så det är helt sjukt, vilken människa alltså.

Filmen var super, helt knas och rolig! Den var verkligen konstig, men det var det som var charmen med den, helt klart en ovanlig filmupplevelse iallafall. Specielllt med en konstant skrattande andrea bredvid sig, vilken humor den tjejen har! Hon skrattade helt seriöst åt typ varenda replik, och jag satt bredvid och skrattade åt henne för att hon skrattade, vi var dom som man stör sig på i en biosalong, men shit the same, man lever bara en gång!

Jag är sjukt trött nu, förstår inte var all den här slöheten kommer ifrån, är aldrig pigg och utvilad längre hur mycket jag än sover, knepigt. ska ta och bädda ner mig nu, och ladda inför mitt allra första yogapass imorn vid halv 11! Har aldrig provat yoga innan, men har hört mycket bra om det, så det bli spännande. tror inte riktigt att det är min grej, jag vill ha fart och fläkt i min träning, men man vet ju inte fören man har provat!


Godnatt!

/E



alice in wonderland

nu drar jag iväg på bio, hörs när jag kommer hem!


åre!

jag vill tillbaka, NU!







paus

har en liten paus i mitt ständande nu, det är jobbigare och tar mer tid än vad man tror att rensa i garderoben! Har hittat massa gamla godingar som jag helt glömt bort att jag hade, men också en hel del skit som jag egentligen borde slängt för längesen. 


work in progress

men nu ska jag fortsätta med mitt projekt! Under tiden spelas finalbidragen i årets melodifestival på högsta volym, självklart är inte spotify-versionerna lika bra som dom var live, men det får duga!
final bidrag

/E


städning på G

för det första, godmorgon!
hade tänkt att jag skulle ta mig en skön morgonpromenad, men vädret är verkligen dötrist så jag hoppar nog det känner jag (tänk att man kan ha så många bortförklaringar till motion?). jag är som sagt ledig idag, men ingen vila här inte, ska städa och rensa min garderob idag minsann! Det behövs!

Vi hörs lite senare!


Nu ska jag ta tag i det här!

/E


goodnight

imorgon är jag ledig, nu ska jag sova, vi hörs imorn!



/E


tro, jag vill känna tro

Inatt sov jag hos min absoluta favorit rickard, för han bor närmare KSS än vad jag gör och det betyder sovmorgon! Vi kollade på film och lite så igår, men somnade såklart innan filmen var slut. vi kom tillslut upp imorse efter mycket om och men, och då var det bara för mig att pallra sig iväg för att göra den allra sista dagen på praktiken.

dagen flöt på som bara den, gick nästan alldeles för snabbt. det känns riktigt tråkigt att behöva lämna dom, har verkligen trivts jättebra! har verkligen fått med mig sjukt mycket i bagaget och en massa roliga stunder att se tillbaka på länge. just nu känner jag att jag är ganska trött på praktik med tidiga mornar, sena kvällar och helger, men den känslan lär ha vänt till en enorm längtan efter praktik inom en vecka. skolan lär ju ta död på mig dom här veckorna fram till sommarlovet nu!

efter jobbet åkte jag och tränade cirkelfys med mami, och shit pommesfrites vad jobbigt det är! Tror att jag ska dö varje gång, sjukt go träning iallafall och det känns verkligen i hela kroppen efteråt och den känslan älskar jag!


innan träningen idag (tagen med min kamera, som numer funkar!!!!) 

/E


paket!

JAA! mitt paket med min nya laddare till kameran har kommit med posten idag, så nu är det slut på cam & mobilbilder!



Har suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper brottom nu, men jag skriver ikväll!

/E

keep on walking

jag har hopp för den här dagen, fick en bra start så nu hoppas jag på en bättre dag än igår!
Fick en välförtjänt sovmorgon, så nu ligger jag och drar mig i sängen. har en hel del som ska bli gjort (som vanligt! haha) innan jobbet börjar halv 3, men som vanligt blir väl inget av det gjort! ingen som har lust att skänka lite av sin självdiciplin och motivation? Jag orkar inte gå upp ur sängen, känner bara för att ligga här hela dagen och inte göra nått. ligger här och är jätte kissnödig men orkar verkligen inte ta mig upp (mycket av det beror också på min olidliga träningsvärk i benen!). Jobbigt läge det här.

Men jag ska göra ett helhjärtat försök till att ta mig upp och göra något vettigt av livet! Vi hörs lite senare!

once again the sun is rising
I better keep on walking


/E

Because you had a bad day

den här dagen har inte vart bra, inte nånstans. hatar mig själv och allt som har med mig att göra. Vet inte vad jag vill, vad jag känner eller vem jag är. man måste få ha sånna här dagar också, intalar jag mig själv. ska dra täcket över huvet nu och hoppas på att morgondagen blir bättre.


världskrig

någon som är intresserad av andra världskriget?

Då skulle ni älska att komma hem till oss nu, här är tredje världskriget i full gång.


natti

Tänkte bara säga godnatt!
jaha, nu var det sagt.



Kvällens humör: osäker, rädd och väldigt fundersam
Jag vet vem jag är när jag är hos dig

/E

stockholm i mitt hjärta

Varnar känsliga tittare för otroligt dålig bildkvalité!


Globen outfit!

Ett fullsatt globen!

En glad och förväntansfull mamma innan det började

en minst lika glad och förväntansfull erika

shopping outfiten!

glass i det fina vädret!

En nöjd stockholmsturist!

Sammanfattning: Underbar helg och en underbar melodifestival!

/E


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

glad tjej har hittat sin älskade sladd!


skivstång

egentligen har jag inte alls tid att sitta här det minsta, så det här får bli superkort!

Nu: rensning av rummet för att hitta den där jävla kamerasladden
Sen: Träna skivstång/kondition

Puss så länge, så hörs vi efter träningen!

/E


dagens ros

jag glömde nästan! Dagens (eller kanske mer helgens) ros går kanske inte helt oväntat till min fantastiska mamma!

(här skulle det ha legat en bild på henne från helgen, men sladden är ju som sagt borta. ååh, nu börjar irritationen koka i mig igen)

Hon är förtjänt av den här rosen för att hon har gett mig en superhelg i stockholm, för att jag älskar att umgås med henne och för att hon är bland dom bästa jag vet!

Nu är det iallafal dags för mig att få min skönhetssömn, godnatt!

/E


trött på mig själv!

AAAAAAAAAAAAAAARRRGGGGGHHH!

Jag blir så trött på mig och mitt äckligt dåliga sätt att hålla reda på saker! Jag hade tagit massa bilder i stlm som jag tänkte visa er här nu, men SJÄLVKLART så är min mobilsladd helt puts väck!! Så typiskt mig, att saker bara försvinner, och allra helst när man som mest behöver dom.. inte så konstigt ioförsig, mitt rum är inte direkt kliniskt renstädat, men ändå! Nu ska jag ligga här och sura, resumé från helgen (med bilder förhoppningsvis) och lite så kommer imorgon. För nu ska jag sova (och sura), för imorn börjar jobbet 07:00, puh!


SUR TJEJ!

/E

det här är rock, jag är i stockholm

en taskig recensent
står och petar i nåt tilltugg
och viftar med en ölbiljett
och säger det här är rock
Jag är i Stockholm

Ligger här och lyssnar på alla finalbidrag och taggar inför imorn! Om ni inte har förstått det ska jag på melodifestivalen i globen imorn, vilket lär bli grymt! Är allt en liten schlager-tönt innerst inne. Bästa blir att få se mums-måns, helt galet sexig!

Nu ska jag digga vidare till låtarna, haha!
Får se om jag hinner skriva mer innan vi drar imorn bitti, annars hörs vi på söndagkväll när vi är hemma igen.

PUSS!
/E

pizza och följa john

det var den dagen det, vad har jag hunnit med nu då?

Städat rummet (dock bara dammsugit)
Lämnat hjälmen
Lämnat fritidskortet

haha, ja det var allt (a) sa ju att jag inte skulle få något gjort!


Linne: MQ
Kofta: Gina

Min andra syster hämtade martina, men sen fick jag vara barnvakt, och så kul vi har haft idag! Vi har vart på en liten seeightsing i hentorp, varit på pizzerian, hemma hos elin och missat bussen två gånger! Men när vi stog ute i kylan och väntade på bussen lekte vi följa john för att hålla värmen, och oj vad folk kollade. vi gjorde väl inte dom mest normala saker, typ "den kissande hunden" "den galna katten" och "den dansande kossan" och alla dessa med ljudeffekter, men så går det när man har en fem årig lillasyster!

Dagen har iallafall varit väldigt bra, men det hade inte vart något utan min fantastiskt underbara lilla martina!

Jag älskar dig


liten men tuff brud!

Ikväll ska jag packa, för imorn vid 8 åker vi mot stockholm! Sen blir det myskväll med familjen, lets dance och chips står på scemat!

Puss så länge
/E

redo!

oh yes, nu är jag redo för en dag med massa saker att göra! Jag är supertaggad (not).

Dagens klädsel:

mjukt, skönt och bekvämt!

Vi hörs lite senare, folks!

/E

godmorgon, god förmiddag, goddag eller god eftermiddag?

knepigt det där tycker jag, vad man ska säga alltså.. tekniskt sätt är det ju något av dom tre senare, men för mig är det ju morgon, eftersom att jag vaknade nyss? Och alla lite äldre och förnuftigare säger ju att efter 12 är det eftermiddag? hmm, det tål att tänkas på!

Min tanke igårkväll: "äh, jag behöver inte ställa klockan, så sent kan jag inte vakna eftersom att jag har gått upp halv 6 i typ en vecka nu"
FEL,FEL,FEL!


Goooooooooooodmorgon!

Jag som skulle hinna med så mycket idag? Städa rummet (i det ingår damning och sånt för det känns som att det var år sen jag gjorde det), rensa och städa i garderoben (och nej, det beror inte på att jag har för mycket kläder), Packa inför stockholm imorn, Hämta martina på dagis, Lämna tillbaka elins skidhjälm som jag lånade när jag var åre, lämna fritidskortet till rickard, Göra läxor, Söka jobb och skriva CV!
Och jag har säker glömt en massa saker ovanpå det, puh! Men det gör ju inte direkt saken bättre att sitta här och klaga, nu ska jag röra på fläsket (som att det kommer hända när jag har 104 inlägg på bloglovin att läsa).

Ha en bra dag
/E

virvelvind

mina tankar och känslor åker bergochdalbana, virvelvind, fritt fall. kalla det vad ni vill, men dom är iallafall huller om buller, så att säga.

tänkte införa dagens ros här i bloggen, och dagens går till...



TADAAAA!
världens bästa vän, Rickard Gottfrisson!
För att han kom springande till mig med öppna armar idag på rese och gav mig en kram när jag som mest behövde det! Han borde egentligen ha dagens ros varje dag, för alla dom åren han har stått ut med mig, men han gjorde min dag idag (som så många andra gånger!) PUSSS!

Dagen i falköping var super, skönt att komma ifrån sjukhusmiljön lite och som vi har skrattat idag! Underbart!
Imorgon är jag ledig, vilket också är helt underbart! har väldigt mycket som ska göras, men kommer aldrig att göra det, så orka bekymmra sig? 

Dagens bästa (och mest ovärda) inköp:



Fyra ursöta kycklingar, jag var tvungen att ha dom!

Cam-bilderna beror på att ordningsamma jag har tappat bort min kamerasladd :)

Härligt att jag igår hade 31 unika läsare, haha! me like :) PUSS på er alla som har hittat hit, vi hörs imorn, jag ska på en het dejt med johnblund tonight och då får bloggen tyvärr bli lidande!

/E

det kallas tvivel, det där som stör

ibland känns det så rätt, ibland känns det så fel. ibland känns det som att jag har full kontroll, ibland känns det som att allt är uppochner. ibland är jag stolt över mig själv, ibland ångrar jag mig. ibland är jag stabil, ibland faller jag tillbaka. ibland är jag säker, ibland tvivlar jag. ibland finns du inte där, ibland finns du överallt. ibland känns det skönt, ibland känns det förjävligt. ibland vill jag släppa taget helt, ibland vill jag klamra mig fast så hårt jag kan. ibland känner jag hopp, ibland känns det hopplöst. ibland slår hjärtat glädjevolter, ibland känns det som att det inte slår alls. ibland skrattar jag, ibland gråter jag. ibland saknar jag dig, ibland inte.

Ikväll känns allt så fel, allt känns uppochner, jag ångrar mig, jag har fallit tillbaka, jag tvivlar, du finns överallt, allt känns förjävligt, jag klamrar mig fast, allt känns hopplöst, det känns som att hjärtat har slutat slå, jag gråter & jag saknar dig

singoalla lakrits

kom precis hem från träningen, puh! Beach 2010, i'm on my way!

Nu ska jag krypa ner i sängen med senaste CHIC och mina nya favoriter, singoalla lakrits, mums!
Imorgon börjar jag 07.00, men det är ingen vanlig arbetsdag imorn inte, ska på utflykt till falköping med mina favorit patienter! Vi hörs imorn,
Puss&godnatt!


/E

long time ago

har inte bloggat på så länge att jag tror att jag har glömt bort hur man gör! haha!
Det har hänt mycket i mitt liv under min frånvaro här, positivt som negativt. Men det har väl hänt tre stora saker, jag har vart på världens underbaraste skidresa i åre en vecka med massa härligt folk! Sen har jag blivit singel, och om det är positivt eller negativt har jag inte riktigt bestämt än. Sen har jag påbörjat min andra APU i tvåan, springer runt på KSS i blåa kläder och känner mig viktig, trots att jag egentligen bara är en fånig elev! Har iallafall fått vara med om spännande och häftiga saker på Neuro/rehab, som är avdelningen som jag befinner mig på, och jag mer än stormtrivs!

En pytte resumé om vad som hänt i mitt liv, nu ska jag springa iväg på träning!
Jag vet att ni har saknat mig!
PUSS


/E

RSS 2.0