pardeeeey!


nu kör vi!
party-humöret är på topp, det bubblar i hela kroppen av glädje!
först grillning med goa brudar, sen party all night long!

/E


ice ice baby

har precis kommit hem från sjukhuset, känns som jag bor där typ. kom som vanligt inte fram till något vettigt, jävla mage. men jag tänker inte låta det förstöra, ikväll ska bli en bra kväll, ikväll kommer att bli en bra kväll!
bytte party-outfitar med min brudar idag i skolan också, så nu har jag något att ha på mig ikväll också, lovley!
nu ska jag hjälpa min sönderstressade mamma med förberedelser inför middagen hon ska hålla i här hemma ikväll, det är inte lätt utan vatten kan jag lova! (fått nån läcka, så mamma fick hämta vatten i hinkar från grannarna förut, haha!).

PUSS!

/E

i just wanna scream!

har sovit en, max två timmar inatt pga min cp mage, sen skrivit nationellt prov klockan 8 på typ ingen sömn, sen härdat ut hela skoldagen, nu är jag barnvakt, måste plugga massor, jag vill bara soooooooova!!!!!!!!!!!!!!!

/E


hugs & kisses

godnatt alla små som stora, feta som smala!




rain

jag hinner inte med att ha en dampmage nu! har äckligt mycket i skolan och massa kul saker inplanerade helgerna som kommer! vill skära bort min mage, NU!
ligger här och försöker plugga in lite till det nationella provet i engelska imorn, how to get a job är temat, jag som tycker att det är tillräckligt svårt att söka jobb på svenska? jag är kokt


en härlig bild från i sommras, när vi spontan badade i rickards pool
iklädda hans kalsonger och t-shirtar!

PS, det ösregnar ute

/E

hellogoodbye

magen spökar, jag orkar inte med det här en gång till!!
BLÄ!

it's all because of you


jag älskar den här känslan, och den är det bara du som kan ge mig

puss & godnatt!

/E

my sweetheart



idag har jag och min sötnos varit ute och plockat brännässlor, så att
vi kan göra nässelsoppa, mums!

nu ska jag till polisen och fixa nytt pass, sen mot oändligheten och vidare, haha!

/E

just try

kan ni gissa vart jag befinner mig? I SOFFAN! vilken skräll

jobbig dag i skolan, 09.40-11.40, äckligt ansträngade! nu ligger jag i soffan som sagt, har precis smällt i mig massa mackor och en påse chips, hahaha! inga dieter inför sommaren här inte, förutom den mjölkfria äckeldieten då, om den nu räknas, trött på den!

kanske skulle göra något vettigt, fast det får nog bli en powernap först tror jag bestämt. Sen ska jag hämta min sötnos på dagis, puss på henne.


Jessica Alba
haha, älskar när man hittar fula bilder
på personer som man tycker verkar
perfekta!

/E

free fallin'

hjälpte inte att ni höll tummarna, det blev ett platt fall...

typ som för annie nedan;

haha, skadeglädje!

är förövrigt rätt stolt över mig själv, dels har jag gått osminkad i skolan hela förra veckan, är inne på min andra vecka nu. så sjukt mycket skönare utan ju, sen att jag ser ut som ett monster drabbar inte mig så länge jag inte får se mig i en spegel, det är en hemsk syn. En annan sak jag känner mig äckligt nöjd med nu är att jag har pluggat sen jag kom hem vid fem idag, längesen jag satte mig ner och tog tag i saker, så nu känner jag mig riktigt duktig, förtjänar nog tillochmed lite glass, med kolasås och strössel... MMMMH!

Glass i stora lass får det bli!
sovmorgon imorn, kachiiing!

/E

hopefull

HÅLL TUMMARNA!!!


haha, nej jag har inte rört mig en millimeter från soffan på hela
eftermiddagen/kvällen (förutom när jag hämtade godispåsen förut
då)!

/E

I've got muscles!

vad är det med mig och tappa bort tekniska prylar? hittar inte min kamera.. suck!  

sitter här och klipper och klistrar ihop ett eget häfte med kroppens alla muskler, deras ursprung & fäste, deras funktion och deras antagonister & synergister, låter det intressant? kan jag tala om att det inte är!



bjuder på en vacker cambild med bra kvalité (måste hitta min kamera!!!)

/E


you rock my world

glad_lycklig_tjej_92



godnatt där ute


i feel good

idag har det vart en bra dag, imorn kommer det att bli en ännu bättre dag för det känner jag ända ner i tårna!

ännu ett kort inlägg utan bilder, jag får inte låta det här bli en vana!

nu: städa rummet
sen: träna spinning
senare: anna anka söker assistent
ännu senare: plugg

i really don't know

det regnar, jag har ont i huvet och magen, dagen har egentligen vart bra men nu känner jag bara för att dö, är sjukt trött också, får nog bli en powernap innan jag sätter igång med pluggandet. vilken deppig blogg det här har börjat bli, usch och fy, det får det bli ändring på!


bjuder på en underbart ful cam-bild!

/E

top model

jag tror jag dör! :'(
lipar lika mycket varje gång jag ser den där jävla filmen! nu ska jag lugna ner mig med top model, lite lättsammare kanske!

are we doing the right thing?

just det, kom på att jag glömt en sak! jag har ju börjat på en ny diet! haha, och nej, det är verkligen inte frivilligt..
smartassen till doktorer har nämligen kommit på att jag antagligen fortf har kvar min mjölkallergi, lagom kul. så nu har jag fått utesluta all mjölkprotein ur min mat, vilket innebär ingen choklad,bakelser och inga chips.. kul.

nu ska jag krypa ner i soffan framför the notebook som går på tv4+, sen blir det top model vid 8 och efter det johan falk, vilken toppen kväll det här kommer bli!



/E

the love for a sister is deep like an ocean






i love you

/E

easter

har haft en bra påsk, en riktigt skön påsk. jag har lallat runt osminkad och ful och varit nöjd med livet, gjort minsta möjliga och ätit alldeles för mycket!



fredagens outfit




på lördagsmorgonen gick vi på ägg-jakt!


jag fick yoga saker i påskpresent av mami!


lördagens outfit


lördagen bestog av sol!


morfar snabbvärmer räkorna, haha!


påskmiddag, som varade enda in på småtimmarna!



på söndagen blev mormor målad till påskkärring!


vi åkte in till stan och jag fick med mig denna goding hem!

bildresumé av min påsk, härligt va? hoppas att ni har haft en lika skön påsk som jag!

nu ska jag ta tag i mitt liv, jag ska tvätta, packa upp och pugga. härliga dag!

/E




you're just like them, but special

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed


/E

what if

väldigt kort får detta bli, sjuuuukt trött!

har haft en skön och lugn påsk i örebro, känner mig som en riktig kvinna med mina extra 5 påskgodis+påskmat kilon, ikväll har jag vart hos min kära vän annie!

bilder och bättre update utlovas imorn!


här ligger jag, lycklig och nöjd!

Godnatt
/E

so sick of love songs

nu bär det av mot kalaset för min kusin, efter det väntar den fasansfulla bilfärden mot örebro, men jag har en fullladdad mp3 att underhålla mig med, så det här går nog vägen! vi hörs efter påsk alla läsare!


bad day

idag är en sån där dag då man vill dra täcket över huvet och inte prata med någon. känner att jag är en pain idag, irriterad för minsta lilla, och en riktig bitch helt enkelt. men det är bara att klistra på ett leende på läpparna, för idag är det kalas och senare en lång bilfärd upp till örebro, håll tummarna för att jag inte dödar någon!

how can it be wrong, when it feels so right?

jag har haft en hemmakväll idag, tror att jag behövde det. det är mycket på en gång nu, mycket saker jag ska ta ställning till och tänka över. jag behöver komma underfund med mig själv och vad jag vill. det snurrar tankar hit och dit, fram och tillbaka hela tiden. känslorna åker berg- och dalbana. alla säger hela tiden, "det är det bara du som kan svara på, du får sätta dig ner och tänka över det, det är ditt val". lättare sagt än gjort säger jag. jag vill inte tvinga fram beslut, som jag senare kanske ångar? det är press från alla håll att jag måste veta vad jag vill, nu. jag vet inte vad jag vill, vet ingenting känns det som just nu. hur kommer man på vad man vill? instinkt säger vissa, eller magkänsla. jag känner inget sånt. ena dagen är jag tvärsäker på vad jag vill, dagen efter vet jag ingenting. jag förstår mig inte på mig själv. vad ska man tänka på när man fattar beslut? sig själv, eller andra? vara egoistisk eller inte? och hur vet man egentligen vad som blir bäst för en själv? hur vet man att man gör rätt? ska man gå på sina känslor eller vetenskapen om vad som borde vara rätt eller andras åsiker? hur skiljer man på rätt och fel, vad som är bra och inte bra?   

och nej, jag är inte deprimerad på något sätt. det är onormalt att gå igenom hela sin ungdom utan att någonsin känna att man inte vet vad man vill eller känner.

puss&godnatt!
/E


if i were a boy

ligger i sängen med världens äckligaste mensverk!
JAG VILL VARA KILLE

cheap




not at home!

var  på stan med hanna igår, fick med mig två godbitar hem som jag köpte för pengar jag egentligen inte har! en tröja och en väska, 49 spänn var, det tyckte jag att det kunde vara värt! mycket mysig dag med min favorit hanna, som fick mig på bättre humör! efter mina fina kap på stan gick jag hem till rickard, och hade en bra kväll, som man bara kan ha med rickard, världens bästa vän! sitter i hans kök nu efter en god frukost, sitter vid varsin dator och äter godis, mums!


världens bästa vän!

skriver när jag kommer hem!

/E

RSS 2.0