fullspäckad helg

hela helgen har jag jobbat, så någon tid till bloggen har det inte funnits tyvärr. Jobbigt det här med praktik hörrni :) igår (måndag) så var jag iallafall ledig och då åkte jag och älskling på en liten utflykt på min racer-moped, haha. Det var mycket mysigt, med världens bästa sällskap och stålande sol blir det inte mycket annat. Idag så blir det jobb igen, 13-20.30. Men jag klagar INTE, för jag tycker att APU är världens bästa påhitt :)


/E

sol, sol, strålande sol

vädret är fantastiskt, jag börjar inte fören 4, snart kommer magnus hit
Kan det bli mycket bättre?

På morgonen så var det nationellt prov i Engelska A klockan 8 på skolan, det var lätt och gick nog bra. Tycker inte om när det är lätt dock för då blir det så att jag skriver lätt och inte anstränger mig så mycket, utan gör det så lätt för möjligt för mig. Bättre om man får något svårare, då presterar jag bättre, menmen. Nu är det iallafall stålande sol, klarblå himmel och typ 15 grader, sitter inte fel! Så nu ska jag gå ut och sola (sorry amanda) i väntan på Magnus, och sen ska vi... sola lite till ;) haha. Börjar praktiken 4 så jag har hela förmiddagen på mig att vara ute i solen, tjooho!





Dagens:
Linne från Gina Tricot
Svart långt tublinne från Vero Moda

/E

med all rätt

nu ska jag lägga mig under mitt täcke i soffan och bara tycka synd om mig själv och äta massor. För denna veckan får jag tycka synd om mig själv med all rätt.

sista påskgodiset

just nu sitter jag och äter upp de sista bitarna av mitt påskgodis, nu var det roliga över..

Iallafall så hann jag inte blogga igår, hade fullt upp hela dagen. började praktiken 7 och slutade vid 3, och då var det fika med Malin på rådhuset som gällde, vi satt och pratade och hade det trevligt och efter ett tag mötte jag upp Magnus och Sofia och vi gick tillsammans ner till Amandas skola där vi skulle ha tävlingsträning. Så vi övade håruppsättning från 5 till 8, kul men utmattande. Blir nog riktigt bra tror vi! Om ni vill se bilder från träningen igår kan ni gå in här: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.8913524. Efter den långa träningen tog jag mig hem till Magnus och la mig i hans stora sköna säng och där blev jag kvar resterande av kvällen och natten :)

Idag så har jag vart ledig från praktiken, riktigt skönt! Jag och min älskling har myst, ätit lunch på stan, åkt massa ärenden och sånt. Nu har jag precis städat mitt rum, för det behövdes kan man säga, puh. Magnus är påväg ner till göteborg för att se ÖIS-AIK, och man kan ju bara hoppas att det inte spårar ur för mycket.

/E

Jobb, stan & filmmys

Idag var jag på praktiken från 7 - 13, väldigt kort och skön dag som bara flög förbi! Tiden går fort när man har roligt :) Efter det blev det en sväng på stan med Magnus, och den mannen är värre än mig när det kommer till att handla kläder. Han har så svårt att bestämma sig så det är inte sant, fick springa från affär till affär, och tillbaka till en och samma affär typ 5 ggr innan han inhandlade en tröja som såg precis ut som alla andra han har, men enligt honom var den såklart speciell ;) Vi tog även ett break på mcdonalds, för att motstå deras cheeseburgare är något jag och Magnus inte är särskilt bra på. Vi köpte även en ny film som vi åkte hem och såg på. Doomsday heter den, och den rekomenderar jag starkt! Jag satt och var nervös och blev överraskad ända in i slutet. Riktigt bra, helt klart sevärd.



Nu ska jag förbereda mig inför en arbetsdag 7 - 15 imorn, och så får vi se vad eftermiddagen bjuder på, svett eller gott? Vad jag vet, så innehåller den hår iallafall :) Nu blev ni allt nyfikna?

/E

jag är sämst!

förlåt för att jag är en hemskt dålig bloggare, ingen uppdatering på en hel vecka nu, ni kan knappt ha överlevt :) Men jag har ingen tid! jag jobbar hela dagarna på praktiken (som förövrigt verkligen är över alla förväntningar, jag stormtrivs!) och sen så har det vart så fint väder, och vid det här laget vet ni att jag älskar sol. Men jag lovar, jag ska skärpa mig! Jag slänger in lite bilder om det som har hänt den senaste veckan.


Jag har vart på barnkalas med min lillasyster. Ja, om bilden, vad ska man
säga. En fyraårig tjej som står och posar i en spegel? Sådan storasyster,
sådan lillasyster.


Jag har shoppat!

Lång T-shirt med fjäril från Veromoda
Svart-vit randig kjol från Gina tricot
Oranget linne från HM
Lång stickad T-shirt i svart, organge och gul från Cubus
Färgglatt linne från Gina tricot


Jag och Magnus har grillat och badat badtunna med dessa två, störtmysigt!


Jag har vart och kollat på min systers teaterföreställning!


Amanda har blonderat slingor på mig


Men mesta delen av veckan har gått åt till att ligga och pussas i solen med
min alldeles fantastiska älskling!


En liten update om vad jag har hållt på med i veckan, den här veckan ska jag vara en bättre bloggare, lovar!

Nu sitter jag iallafall här och väntar på att min älskling ska komma tillbaka från tandläkaren, gick upp 8 imorse fast jag har sovmorgon på praktiken till halv 2, skandal. Men nu kommer han nog snart tillbaka iallafall och då blir det nog en riktig brakfrukost för jag hungrar snart ihjäl! Idag börjar jag som sagt var inte praktiken fören halv 2 och jobbar till halv 10 ikväll, segt men kul. Det är nämligen mitt första kvällspass på praktiken så jag är taggad till tusen!

hoppas att ni får en bra dag!

/E

APU

Det var väl onödigt att jag jagade upp mig så imorse, inte alls farligt :) Dagen har vart helt jättebra! urtrevlig personal, urgoa patienter och jättehärlig stämning :) Har fått göra och vara med på alla möjliga saker, och dom som bor där, de äldre är verkligen söta mot mig!

Jag vet att jag kommer få fyra fantistiska veckor på äldreboendet i hentorp! Så himla onödigt att jag jagade upp mig, ganska typiskt mig faktiskt, att jaga upp mig för ingenting alltså.

Nu så ska jag strax äta mat och sen blir det nog en båttur med magnus och niklas, det är iaf vad som står på schemat :)

Hoppas att ni har haft en lika trevlig dag som jag!



Undersköterskan Erika (Y)
haha

APU premiär!

nu sitter jag här och bussen till min första APU dag går om ca 20 min.
Jag är helt väck, så här nervös var det längesen jag var!
Jag uppdaterar om hur dagen gick i eftermiddag

Önska mig lycka till!?

/E

Fiske drottningen!

det är jag det!

man kan ju drömma iallafall (a) Det blev fiske nu på kvällen, dock utan båt som det skulle vart, men vad tusan, bryggan gick lika bra. Blev ingen fisk, men det var bara tur tycker jag, för fisk är inte sådär väldans fräscht. Och dessutom skulle dom säkert tvingat mig att rensa den eller kasta den på mig, dumma pojkar det där :)


Fiske pojkarna!


Hihi, min älskling!
Ganska söt i keps måste jag säga (a)


Nu sitter jag här och är mer eller mindre ett nervvrak inför min APU imorgon. Hur fan ska det här gå vägen? Nu känns det inte ljust direkt. Men det ska nog gå bra, får hoppas på att dom är snälla mot mig!

Påskhelgen!

jag är hemkommen från örebro nu!
Helgen har varit super och jag bara älskar att vara uppe hos mormor och morfar, man behöver inte göra något annat än att bli omhändertagen och älskad av mina morföräldrar!
På långfredagen så blev det Fotboll med grabbsen och på kvällen mys framför TV:n
Lördagen, påskafton, gick åt till att ligga ute och sola i det underbara vädret 18 grader sitter inte fel! På eftermiddag/kvällen blev det såklart den traditionella påskmiddagen med prinskorv, jansson och köttbullar osv.
Söndagen gick också åt till solning, hela våran släkt är GALEN i sol! Men det är inte mig emot :) När vi kom hem på söndagskvällen blev det till att åka till Magnus direkt för dit det skulle komma lite folk och sånt, men det blev inställt tyvärr. så det var bara jag, magnus och niklas, men det var verkligen inte fy skam det heller!
Idag så har jag vart med dom två pojkarna och nu ska vi nog snart ut och fiska om dom bara får tummarna ur!

Den här påsken har jag minst gått upp 5 kilo av allt påskgodis, men vadå, godis hör till påsken och så är det med det!

Imorgon blir det första dagen på APU:n (praktiken) och jag sitter här och är nervös så jag tror jag kissar på mig snart, tänk om jag klantar mig, är i vägen, gör fel? Tänk om dom tycker att jag bara är en jobbig snorunge som är helt inkompetent.



Den här bilden kan man säga sammanfattar hela min påskhelg. Godis,
sömn och mys med martina!



De bästa morföräldrarna!



På påskäggs jakt!



Örebro-elfsborg



Och så en outfit från helgen;

Blus från Lindex
Väska från Hunter
Jeans från NO&J
Skor från Sisters

/E

Picknick i Karstorp

Jag och Josephine bestämde oss för att åka hem till våran saknade sjukling malin och ta med henne på en liten utflykt! Det fick bli picknick i karstorp med kladdkaka, chiabatas, chockladbollar, dammsugare, godis och pepsi :) Tror ni att vi var mätte efter det? En jättemysig picknick som varade i ca 3 timmar :)
NI är helt fantastiska babes! <3


Picknick som sagt!


Jag och Malin!


Haha, jag stortivdes!


De bästa!


Det var lite kallt när inte solen var framme, men såklart hade jag
och josephine tänkt på det med, och tagit med filtar :)


Jag i solen


Sol och mys! (ursäkta min fina min (a))


Mina favoriter!


Dagens outfit:
Jacka från Kaos
Linne från Monki
Kjol från Mango
Tights från Lindex
Skor från Stadium


Nu ikväll blir det grill med magnus family och några vänner!
Imorgon åker jag till örebro över helgen för att fira påsk, så inga blogginlägg på hela helgen! Herregug, hur ska ni klara er!? ;O haha.

/E

Bio!

igårkväll blev det bio med två vänner, Amanda och Andreas. Fast and furious blev det, och den var riktigt bra, se den! :)
Jag tycker om att umgås i par, gör det tyvärr allt för sällan bara.

Idag så har jag och magnus fixat med min moppe, och umgåtts med Niklas och Andreas, trevligt. Nu är det självklart hockey som gäller, just nu leder HV! heja! Ikväll blir det nog grillning med några vänner :)

Nu börjar hockeyn igen, måste kila.

/E

solen är inte bra för min blogg!

jag har ingen lust att sitta inne och blogga när solen lyser utanför fönstret. Nej nu när våren har kommit ser jag till att ta vara på alla solstålar som jag kan få :) Jag önskar att jag hade en laptop..
Igår blev det en hel dag med min älskling, det var längesen, och för mig är det nog det bästa som finns, att få vara med den man älskar mest i hela världen och göra absolut inget annat än mysa! Bara för härligt :)

Nu ska jag kila ut i solen igen, ni får ursäkta (a)
idag är det min och magnus 13 månaders dag, så ikväll ska vi hitta på något kul, det återstår att se vad det blir!



Bjuder på en pussbild på mig och magnus i solen från förra sommaren!

/E

husdjurs tankar

jag vill ha en hund! Helst en chihuahua, eller en liten vit söt lurvig hund. Typiskt att båda mina två systrar är pälsallergiker bara. Direkt när jag flyttar hemifrån ska jag skaffa hund, för dom är ju så himla mysiga!



Jag och sötaste chihuahuan skrutten!



Jag har visserligen min söta ödla, och det är inget större fel på honom, inte lika gosig bara. Fast jag skulle inte vilja vara utan honom, usch nej, han har ju vart med mig i 11 år snart! Han är söt, men man kan ju ha en hund också :) (han är lite nyfiken på bilden, haha!)

vår i luften!

ja, idag har det verkligen varit vår, om nästan inte försommarvärme. Har suttit och solat på altanen i linne hela dagen och lekt med min sötaste lillasyster på tomten!
Det märks så väl att våren har kommit nu, man ser folk överallt i bara t-tröjor, barn som cyklar över allt, solbrillor, kjolar. Det är helt fantastiskt hur mycket en årstid kan göra med människor, alla verkar så himla glada! :)



Jag och Martina har spelat en hel del krocket idag!



Tanken med bilden var att ni skulle se alla fräknar som tittat fram i mitt ansikte efter allt solande idag :)

sol!

ja, som  jag har sagt innan, jag ÄLSKAR sol! Solsken är det bästa gjädjeämnet ever!
Idag så har jag, malin och louise tagit en promenad på idrotten, vi köpte glass och bara njöt av solen!
efterskolan blev det fika på rådhuset med bästa josephine!



Malin och Louise på våran promenad!



Louise :G



Yes, promenaden var underbart vårig, glass och strålande sol!



Världens bästa Josephine på rådhuset!



Jag såklart!

/E

:D

förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men det var alldeles för fint väder för att sitta inne!
nästan hela dagen tillbringades i vårsolen, lunchen gick åt till att sitta på torget vid fontänen, käka godis och sola.
Älskling kom och mötte mig vid bussen och då gick vi hem till mig :) Sen var vi ute till klockan 8, och tillochmed då var det runt 10 grader! Vi spelade kubb, fotboll, tog en promenad och massa annat mysigt.

Idag blir det skolan, och sen lite smått och gott efter, får se :) Blir nog uppdatering imorn om det ska ni se!

Hoppas ni hade det lika underbart i solen som jag igår!

/E

:(

du gör mig alltid besviken.
alla mina förhoppningar och planer går alltid åt skogen.

det kunde visst gå fel denna underbara dag iallafall, suck.

underbart väder!

Solen gör mig lycklig! Helt underbar att se folk på stan gå omkring i bara tjöja och med solglasögon, bästa känslan! sånna dagar känns det som INGET kan gå fel :D Skolan har varit jättebra, våran svenska och engelska lärare lurade i oss att vi skulle gå till skolsköterskan för att det hade blivit något fel med våra TBC-sprutor som vi tog hos henne för några veckor sen, fy! Var på en musikal idag med skolan också, little shop of records, och den var jättebra! Hade även prov i medicinsk grundkurs, och det gick nog bra, om jag går på magkänslan :) Nu ska jag ut och fortsätta att hjälpa mamma i trädgården, vem vill sitta inne i det här vädret!?

Har inte lyckats lura någon idag, än. Får komma på något kul kanske! jag får återkomma på den punkten..

/E

RSS 2.0