summer

det här kommer bli den bästa sommaren i hela mitt liv, och den har startat perfekt!
vänner & sol är allt som behövs


min härliga bästa vän, med samma prickiga sommarskinn som jag

/E

that feeling

DET ÄR SOMMAR!

sommar betyder: mindre bloggande. så från och med nu kan ni inte räkna med regelbundna uppdateringar, utan jag slänger in inlägg när jag känner för det helt enkelt! kommer igen till hösten, promise!

i torsdags var jag hos amanda med louise, vi grillade och gick ner till lången (en sjö) och myste.
i love you darlings



<3

igår firade jag världens bästa väns student hela dagen, eftermiddagen och kvällen!




du är så bra
PUSS

idag har jag jobbat, räddat liv på sommarland och stekt i solen i badvaktsstolen! och det tänker jag roa mig med hela dagen imorn också, OHYEAH

/E

i just wanna talk

kom precis hem från min systers lägenhet där vi har fixat och grejat! nu är det verkligen på tiden att sätta igång med svenskan.. jag orkar inte. har sovmorgon till 1 imorn, det sitter inte helt fel kan jag lova!!


i min systers lägenhet

nu ska jag ta tag i svenskan, sen sova läääänge

jag älskar att höra din röst

/E


cute



tänkte visa mina söta ballerina-strumpor som mamma köpte till mig in japan! passar bättre till vita ballerinas dock :) men dom är iallafall ursöta och sköna!

(mamma gjorde precis upptäckten att jag är helt knallröd på baksidan låren, lär svida rätt gött imorn...)

/E 

the sun lights up my life

min kära vän rickard dissade min mattelektion igår och tillbringade 7 timmar på akuten istället, klant (a) så matte nationella idag gick rakt åt helvete, verkligen verkligen åt helvete. var så sjukt förbannad på mig själv efteråt för att jag inte fatta ett skit. men med tanken på att det var första juni och att solen brännde i ansiktet försvann den ilskan ganska snabbt. sen jag kom hem vid halv 11 har jag legat ute tills nu, halva dagen hade jag sällskap av min mamma på dynan bredvid.



osminkad och glad tjej!

sitter just nu på altanen och funderar på att ta tag i mitt liv (tanken som räknas). har ett stort muntligt föredrag i svenskan imorn och jag är inte färdig på långa vägar! men vad gör det när sommaren är här och solen skiner? Nu ska jag gå in och göra mig en natchohamburgare och sen åka iväg till min systers nya lägenhet för att montera möbler och inreda!

/E

RSS 2.0