down town

är deppig idag. allt känns piss.

det värsta är känslan av att känna sig sviken, bortvald och bortglömd av folk som betyder så mycket för mig. fan. jag känner mig ensammast i världen.

/E

saturday night live

idag är en bra dag!

jag har jobbat och dratt in pengar, och med mina fina pensionärer på jobbet kan man inte bli annat än glad!
jag hittade tröjan jag kollat på på sisters för 75 kronor (!) på rean!
snart kommer mina fina brudar hit och vi ska ha en riktigt härlig, mysig tjejkväll!


har hoppat i myskläderna! (underbar cam-kvalitet!)

/E

judges will descide

hejhej, hemskt mycket hej!

idag är det fredag och helg. skönt. ska jobba hela helgen.

nu ska jag plugga och hitta något gott att äta.

/E

can we pretend

har intagit standardställning, i sängen, under täcket med datorn i knät. det återstår att se om det blir någon inlämning gjord, ögonen är gaaaanska tunga ska jag be att få meddela!

/E

for a better reason

min mamma kom hem och gjorde pluggandet ganska mycket lättare!



/E

like a beautiful black bird

det är så jävla kallt ute, fryser ihjäl!! det är kallt både ute och inne, vill bara ligga under mitt täcke, men gör jag det somnar jag och jag har en inlämning att skriva klart tills imorn, fan.


jag och min underbara inlämning, love


mina sköna shepard-tofflor som tinar mina isbitar till fötter (såg att jag hade spillt något på dom, fräääääscht!)

/E

again and again

tillbaka i bergochdalbanan.

/E

we almost had it all

har kollat på bilder från sommaren, och fan vad mycket snyggare man är under sommarhalvåret! då var jag brun, fräsch och riktigt fin. nu är jag bara blek och ofräsch.

en bild på mitt snygga jag! (vart fan tar den här pangbruden vägen under vintern!!??)



/E



sunday morning

idag har jag söndagsångest.

idag skulle jag vilja befinna mig på en lång sandstrand någonstans långt bort, med solen skinandes i ögonen och med massa varm sand mellan tårna.

56 dagar till aten
83 dagar till sunny beach



/E

rest in peace

igår hände faktiskt något riktigt tråkigt. jag blev mer ledsen än vad jag trodde att jag skulle bli. har gått och väntat på det så länge och när det nu hände var jag ändå på nått sätt inte beredd. kalla mig fånig, men jag grät igår när jag hittade min ödla död. jag grät ganska mycket. tror inte jag blev så ledsen egentligen, men det var ändå hemskt att se honom död. svårt att förklara, men jag blev ledsen och känner fortfarande en liten klump i magen. Jag har haft honom i 12 år, fick honom när jag fyllde sex. han har vart med mig genom mycket. klart det känns tomt.

trodde faktiskt att han var odödlig med tanke på att de lever i högst 2 år och han har levt i 12 (!).




/E

don't know what you're expecting from me

underbar stad, varmare klimat och fina killar = en bra resa!









/E

fake love for an hour or so

stressad tjej!

igår var jag på hetsigt studentmöte i flera timmar. alla skolor skulle enas om vart balen skulle hållas = hönsgård med tuppfäktning.

idag har jag jobbat med projektet, nu mellanlandar jag en snabbis hemma innan jag ska in och jobba hela kvällen. imorn hoppar jag på tåget till stockholm  och tar mig sen vidare till liverpool. och jag har inte ens börjat tänka på packning än, hur fan ska jag hinna med mig själv!?


snartsnartsnart! puss på det

/E

So others may live

har jobbat en sväng idag, skönt!
sen har mitt hjärta och jag myst med en GRYM film.
vet inte om det är jag som är efterbliven som inte sett den, men iallafall så var det the guardian, bra film, snygg ashton kutcher.



nu ska jag sova och shit vad jag längtar nått enormt till söndag då jag ska flyga över havet och krama om min finafinafina vän!


godnatt från en glad och trött tjej!

/E


you had me at hello

hålla mina damer och herrar!

idag har överambitiösa jag spenderat hela min dag innanför skolans väggar. har vart i skolan från 8 på morgonen till halv 9 på kvällen, ganska tragiskt när jag tänker efter!

gick iallafall i skolan, sen var det möte med studentkommiteén och sen var det frisörtreornas hårvisning i matsalen. kan inte säga så mycket annat än att den var grym!

slänger in lite dåliga bilder som inte alls gör visningen rättvisa








min pärla var såklart grym som vanligt! henne och hennes modeller ser ni på bilden längst ner.

nu ska jag krypa i säng

godnatt!

/E

i know this might sound crazy, since you don't know my name

håller på att få min visdomstand. jag bara undrar, vad fan ska det vara bra för!? har redan tänder i hela käften så det räcker och blir över. hela kinden och hela tandköttet är svullet, det smärtar så jag tror jag ska avlida och jag kan inte äta. det suger.

annars då? skriver på en tråkig inlämning, är sjukt godissugen och hoppas att klockan blir 8 snart så topmodel börjar.  


vet att ni har saknat fula, osminkade, här sitter jag i soffan bilder

/E

day twentyseven, eight, nine and thirty

En förebild

svårt. har aldrig riktigt haft någon förebild och kan inte komma på någon heller. skulle vilja säga någon mäktig kvinna som är snygg, vet vad hon vill och står upp för sig själv. men jag kan inte komma på någon sådan.

Hur jag tror andra ser mig

ännu svårare! beror nog lite på vilka jag umgås med, när jag är med ett tjejgäng kan jag nog uppfattas som väldigt jobbig, tjatig och högljudd eftersom vi ofta triggar upp varandra. annars tror jag folk ser mig som en vanlig tjej i 18 års åldern. tror inte folk reagerar speciellt mycket över mig, jag är nog mer en i mängden.

Det här är jag beroende av 

kärlek

Jag om 20 år

om 20 år är jag 38 år. då har jag levt ut mina drömmar, bott utomlands, jobbat som volontär, sett nästan hela världen, gjort allt som jag velat göra. Jag har hittat en man, gift mig med honom och vi har skaffat barn. först en kille och 2 år senare en tjej. vi bor i en fin villa med strandtomt någonstans i sverige. jag har mitt drömjobb där jag tjänar bra och stormtrivs.

/E


day twentysix

Mina rädslor

jag är rädd för råttor, jag är rädd för mörker, jag är rädd för att bli lämnad, jag är rädd för framtiden, jag är rädd för döden.

/E

RSS 2.0