day twentyfour and five

det här saknar jag

det finns mycket jag saknar. jag är bra på att sakna. speciellt vissa dagar. jag saknar rickard, jag saknar min farfar i himlen, jag saknar högstadietiden, jag saknar vänner som gått förlorade, jag saknar tider som inte går att få tillbaka, jag saknar mina morföräldrar som jag inte har träffat på evigheter, jag saknar sommar, jag saknar mina fina sommarlandsmänniskor, jag saknar mina fina gladiatorsandaler som jag tappade bort i somras, jag saknar att hänga på helena med "alla barnen", jag saknar att åka moppe, jag saknar malta, jag saknar att vara liten, osvosvosv.

mina tatueringar

ni har säkert inte missat att jag fick en fin liten skorpion intatuerad på min vänstra skuldra den 13 december förra året. älskar den.



/E

whaaaaaaat?

en vanlig hederlig update var det längesen ni fick hörrni! har inte så mycket vettigt att säga förutom att jag ligger i sängen, käkar merci-choklad och mår sådär bra! livet är bra.

har så mycket att se fram emot denna underbara vår! längtarlängtarlängtar
liverpool och sälen på sportlovet, aten på påsklovet, studentresa till sunny beach, klassresa till stockholm med klassen och sist men inte minst STUDENTEN med allt vad den innebär!!!

puss på er!


sjukt glad tjej!

/E

day twentyone, two and three

ett annat ögonblick

Ett ögonblick jag faktiskt kommer ihåg och som ploppade upp i mitt huvud när jag skulle sätta mig och skriva denna kategorin nu var, ja när kan det ha vart, våren 2007? jag befann mig iallafall i gränna, med mitt fotbollslag, på polkagriscupen. Vi spelade våran avgörande match och vi sög, det gjorde vi verkligen. vet inte med hur mycket vi låg under, säkert 20 mål. Men vad vi hade kul, vi fånade oss på planen, skrattade åt hur dåliga vi var och gjorde allt annat än att koncentrera oss på matchen. vi var ett härligt lag, förluster gjorde inget så länge vi hade kul. saknar det lite! 

det här gör mig upprörd

som jag nämnde i en annan kategori, jag är en känslig person. finns alltså ganska mycket som gör mig upprörd. när saker inte går som jag vill, när jag inte får som jag vill, när folk inte lyssnar på mig när jag pratar, när planer spricker, när jag blir anklagad utan anledning, när folk är sura/elaka, när jag blir för stressad, folk som snackar skit, osv.

min favoritplats

helt ärligt, i någon annans armar som jag tycker väldigt mycket om. det kan vara mammas, någon av mina fina vänners eller magnus.

/E

day eighteen, nineteen and twenty

mitt favoritplagg

mitt favoritplagg är faktiskt en BH, tro det eller ej! den är från bikbok och ser ut som överdelen på en tubtopp. älskar den! den sitter uppe perfekt och man kan ha den under kläder med öppning i ryggen, med djup urringning eller som en genomskinliga utan att se slampig ut. den är så skön att jag brukar ju runt och mysa i den här hemma, sitter inte åt, men ramlar inte ner, skaver inte. använder den lite för ofta, så jag har faktiskt två, så jag kan byta av. love it!

min tro

jag har vart lite velig i min tro, vet fortfarande inte vad jag tror på eller om jag tror på något om jag ska vara ärlig. har gått på en hel del kristna möten, vart på massa kristna läger, vart med i olika kyrkor men har ändå inte fått grepp om hela den där grejen. när jag var lite yngre och mer osäker på mig själv ville jag ha något att tro på för att det kändes tryggt, men nu känner jag att jag klarar mig lika bra utan. samtidigt kan jag bli lite avundsjuk på folk med stark tro och jag tycker att det är häftigt om jag ska vara ärlig. samtidigt som jag inte tror på någon gud, känns det ändå på nått sätt konstigt att vi blev skapade av en ren slump. det känns som att något eller någon hade ett finger med i spelet någonstans, men vad vet jag.

min barndom

hade en vad jag minns väldigt trygg och bra uppväxt. bodde fram tills jag var 6 i dälderna i ett radhus där det bodde barn i min ålder i vart enda hus, lekte jämt med alla barn på gatan och vad jag kommer ihåg var det inte ofta vi var osams. jag var en killtjej, lekte inte med dockor, hatade rosa, hatade klänningar, lekte rally med bobbycaren med killarna på gatan och min favoritleksak var min bilbana. flyttade till skultorp, till en stor villa, med stor tomt, en fin skog där jag lekte mycket med min syster och mina kompisar och med en sjö precis i närheten. fanns inte så mycket mer man kunde önska. kom in lite huxflux i en klass efter halva terminen i ettan där alla redan hade parat ihop sig två och två, men som den pajas jag var blev jag omtyckt på grund av min fräckhet och mina skämt som jag inte var blygsam med.

/E

day seventeen

det här lyssnar jag på

har en sån sjukt blandad musiksmak! lyssnar på i princip allt, med undantag för opera och hårdrock (fast viss hårdrock gillar jag också). men några favoriter har jag ju det är klart; kent, winnerbäck, melissa horn, kelly clarkson, seconhand serenade. för att nämna några.

/E

day fifteen and sixteen

en att-göra-lista innan jag dör

tänker inte så långt framåt i tiden, lever mest i nuet, det är sån jag är. tänker framför allt inte på att jag ska dö en dag och att jag måste hinna uppfylla mina drömmar, nejdu!
men två saker ska jag göra, gifta mig och skaffa barn. punkt slut.

Min första kyss

vet inte om det är meningen att man ska skriva om sin första kyss eller sin första puss. men jag väljer det senare.
min första puss fick jag när jag gick i.. kan det ha vart 2:an? eller 3:an kanske. jag var iallafall ihop med en kille som hette david, vi var hemma hos mig och lekte kurragömma (tror jag hade kalas). jag och david gömde oss i bastun, under själva sitsarna (ska tilläggas att vi blev hittade sist, grymt gömställe!). där under, i mörkret fick jag min första väldigt trevande och pinsamma puss.

/E

day thirteen and fourteen

Det här får mig att må bra
Mina vänner, min familj och min pojkvän.

Det här får mig att gråta
ensamhet, nostalgi, döden, sorgliga filmer, prestationsångest, svåra val, stress, fina låtar, sorgliga/hemska böcker, saknad, bråk, skuldkänslor, när någon skriver något fint om/till mig.

finns en hel del till som får mig att gråta (men även lika mycket som får mig att skratta), jag är en väldigt känslig person.

/E


day eleven and twelve

Min familj

bor med min mamma, pappa och 6 åriga lillasyter. Har även en ett år äldre syster som bor i en etta i stan. Min familj är helt fantistisk. dom får en glad som mest tråkiga dagarna och dom stöttar mig i precis allt. vill aldrig flytta ifrån dom, skulle bli så tomt. min lilla fialotta är en liten solstråle som gör mina dagar så mycket enklare. min mamma har alltid stöttat mig och funnits där i dom mest svåra situationer. jag har roligt med min mamma, älskar att spendera tid med henne. hon är världens bästa. min pappa har en tendens att skämta bort allt, det gör en på bra humör och det roligaste av allt är när han skrattar åt sina egna skämt.


där har ni dom, allihop!

I min handväska

plånbok, nycklar, busskort, pass, lypsyl, läppglans, handsprit (!!!), parfym, gammalt godispapper, pennor, hårspännen, tofsar, almenacka (!!!), gamla kvitton, mobil, tuggumi, kamera, mp3, deo, smink, en kam.

/E


day ten

min utbildning/jobb

jag började min skolgång på käpplundaskolan, gick där ett år innan jag flyttade och började på svärtagårdsskolan här i skultorp. var en kaxig liten tjej som gärna sa emot lärarna så fort jag fick tillfälle. Gick ur 6:an och började på högstadiet, vasaskolan i skövde. kaxigheten fanns fortfarande där och det visade sig i betygen att jag inte var lärarnas mest omtyckta elev. gick ut med 245 poäng i bagaget och det räckte till en plats på omvårdnad. Sommaren innan gymnasiet fick jag mitt första riktiga sommarjobb, som jordgubbsförsäljare. Sen började jag gymnasiet, slutade upp med kaxigheten och betygen fick ett rejält lyft. sommaren 2009 hade jag dubbla sommarjobb, på äldreboendet i hentorp och som jordgubbsförsäljare. Gymnasiet flöt på och sommaren 2010 fick jag sommarjobb som badvakt på skara sommarland. finns nog inget jobb i världen som någonsin kommer kunna slå det, det var så kul att gå till jobbet! Nu går jag i trean på gymnasiet och jobbar extra som tim-vikare på hemvården i centrum. Snart slutar jag skolan för gott och det med fina betyg som jag verkligen har gjort mig förtjänt av. så var det med den saken!

/E

day eight and nine

Det här ångrar jag

Jag ångrar hur hemsk jag var mot min mamma under högstadietiden. jag ångrar alla hemska bråk med amanda under högstadietiden. jag ångrar att jag gjorde slut med magnus i somras. jag ångrar min hemska attityd till allt och alla under fjortis-tiden. listan kan faktiskt göras ganska lång, men man lär sig av sina misstag och man kan aldrig göra om det som är gjort, så det är lika bra att glömma och gå vidare, right?

Jag som 15 år

Var väl som alla andra 15 åringar, fnissig, jobbig, störande, utseendefixerad, uppkäftig, skaffade killar på löpande band. Spenderade mycket tid på helena, med "alla barnen" som dom så fint kallades på den tiden. Åkte runt på min vespa och spanade på moppekillarna. Var fjortis och jobbig med amanda som var min vapendragare. sen en dag förändrades min 15-åriga värld, jag hittade en kille, en kille som behandlade mig bra och som jag har stannat kvar hos sen dess.


15 år och fjortis

/E

day seven

Min bästa vän

det är inte som på lågstadiet då alla parade ihop sig två och två och man hade en "bästis" som man gjorde allt med. jag har istället flera väldigt bra vänner och jag tycker om dom alla lika mycket. men det finns två som jag känner lite extra för, en tjej och en kille.

Rickard Gottfridsson
han har funnits där för mig sen en lång tid tillbaka, han vet allt om mig. med honom kan jag vara mig själv, alla gånger. han förstår och han lyssnar. världens snällaste människa, inte alltid till hans egen fördel. känns så tomt när han är på andra sidan havet.


Hanna Persson
En vän för livet, ingen eller inget kommer någonsin kunna komma emellan. Vi är så lika men ändå så olika, vi kompletterar varandra alldeles perfekt. vi kan varandra utan och innan och ibland känns det som hon känner mig bättre än vad jag själv gör.


/E

day five and six

Kärlek

det finns många olika definitioner på kärlek.
Kärleken till min familj, är väldigt stark. Dom är så bra och dom finns alltid där. Det är dom jag spenderar mest tid med och jag vet inte hur jag någonsin ska klara mig utan dom. dom gör mig glad och dom gör mig stark. 
Kärleken till mina vänner, kommer alltid att vara en stor del av mitt liv. vänner gör livet lättare. skulle aldrig ge upp mina vänner, för dom är det finaste jag har.
Kärleken till livet, finns där ibland och ibland inte. men när den gör det är man odödlig, oemotstådlig och orädd. det är en härlig känsla.

Men när jag hör ordet kärlek, finns det något som direkt dyker upp i huvet, ett namn. Magnus Åkerström. Han är kärlek för mig och betyder så mycket mer än dom finaste ord. Han har stått ut med mig sen jag var 15 år och fjortis, och under dom åren har vi gått igenom mer än ni någonsin kan föreställa er. Han är min tro, mitt hopp och min kärlek.

Något ni inte vet om mig

Jag har en hemsk fobi för råttor. Skulle jag se en råtta kan jag lova att jag skulle dö av rädsla. Bara någon nämner ordet råtta får jag panikattack, hyperventilerar och gråter.

/E

day four

Det här äter jag

måste börja med att säga att jag skäms över vad som kommer skrivas i detta inlägg.
min mathållning är under all kritik. äter ingen frukost, äter lunch på mc-donalds alldeles för ofta, äter i snitt 2 chipspåsar i veckan och dricker sjukt mycket dricka. donken, pizza, godis, chips, bakelser, mackor i massor, cola.. you name it. det är sällan "riktig" mat slinker ner.


typ mitt mat intag en vanlig dag..

/E

day three

Vad är viktigast i världen för mig

Att ha folk omkring mig som jag vet älskar mig, som jag kan lita på till 100% och att dom mår bra.

/E


day two

Ett ögonblick

Det var året jag skulle fylla 12 och det var en vacker solig sommardag i mitten av juli. Jag var på ön torsö på cykelutflykt med mina morföräldrar och min storasyster. Vi hade stannat på ett fint ställe för att äta glass och jag och linda busade runt på bryggan. Rätt som det var bröt ringsingnalen från mormors mobil den fridfulla tystnaden, det var min mamma som ringde, hon hade fött en dotter, jag hade fått en lillasyster.

denna lilla krabat som föddes den där dagen skulle komma att betyda så mycket för mig, mer än ord kan beskriva, hon gör mig så glad, min lilla solstråle.



/E

day one

Om mig

jag är en tjej på 18 år (ville skriva 17, känner mig inte så stor) som gillar livet och älskar människor, alla från kompisar, till helt okända. jag bryr mig om, det är jag bra på. jag är för det mesta väldigt glad och positiv men har även ett humör som svänger rätt rejält, så ibland är jag lite mindre glad och positiv. jag bor i en liten ort som kallas skultorp i en röd villa med vita knutar med min mamma, pappa och min fantastiska älskade lillasyster. jag har en ödla som heter olle som har levt i lite för många år. jag har också en underbar pojkvän som jag har hängt ihop med sen jag var 15.  jag gillar inte att vara ensam, ensamhet gör mig ledsen, tankspridd och rastlös. jag spenderar min fritid på alla möjliga sätt, mycket fika, mycket vänner, mycket pojkvän, mycket plugg, mycket utgång, mycket sovande, mycket tid som jag inte vet vart den tar vägen. går inte i någon sport, men försöker ta mig iväg till gymmet lite då och då (läs; typ aldrig). jag är en tänkare, även om jag ibland säger saker utan att tänka efter först. jag sätter andra före mig själv, fast ibland är jag för lat och blir då egoistisk. jag kan verka ganska tuff och säker på mig själv, men är innerst inne en blyg liten mjukis som har svårt att ta kontakt med nya människor.

lite blandad, huller om buller fakta om mig!



/E

Your guard is up and I know why

har åkt skridskor med fina människor såhär på kvällskvisten, mysigt!

tänkte att eftersom jag känner att jag inte har så mycket att skriva om här längre så gör jag som alla andra, en lista!

Dag 1 – Om mig
Dag 2 – Ett ögonblick
Dag 3 - Det här är viktigast i världen för mig
Dag 4 - Det här äter jag
Dag 5 - Kärlek
Dag 6 -  Något ni inte vet om mig
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 – Det här ångrar jag
Dag 9 - Jag som 15 år
Dag 10 – Min utbildning/jobb/skola
Dag 11 – Min familj
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 - Det här får mig att må bra
Dag 14 - Det här får mig att gråta
Dag 15 – En att-göra-lista innan jag dör
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 – Det här lyssnar jag på
Dag 18 – Mitt favoritplagg
Dag 19 – Min tro
Dag 20 - Min barndom
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här gör mig upprörd
Dag 23 – Min favoritplats
Dag 24 - Det här saknar jag
Dag 25 - Mina tatueringar
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 – En förebild
Dag 28 - Hur jag tror andra ser mig
Dag 29 – Det här är jag beroende av
Dag 30 – Jag om 20 år

börjar idag, och sen kommer det en kategori för varje dag.

/E

Even angels have their wicked schemes

det var ett tag sen hörrni!

har fortfarande jullov. har hunnit med att fira jul, umgåtts med rickard (bott hemma hos rickard), gjort en fet utgång på juldagen, spenderat tid med min älskling, jobbat en hel del och firat nyår i stockholm med min fina magnus! gjort mycket skoj detta sista jullovet.

nu sitter jag och försöker rädda alla miljoner bilder jag har på min minidata eftersom den har ballat ur! inte kul.

ha det bra, så hörs vi.. om ett tag.

/E

RSS 2.0