life is weakly

hela skövde är just nu upp och ner. skolan är tyst och det enda som hörs är gråt, snörvlingar och skrik av panik, ångest och smärta. igår var den västa skoldagen jag någonsin upplevt, det var så tungt och ett stort moln av sorg tyngde ner hela skolan. två fina killar lämnade jorden i fredags natt efter en hemsk bilolycka. jag kände dom inte personligen, bara hängt med dom på fester. det som gör mest ont är att tänka på alla som står dom nära, deras familj, flickvänner och vänner. att se alla som stod dom nära skrika och gråta av smärta på minnesstunden gjorde så ont. dom hade hela livet framför sig, studentresan de skulle åkt på dagen efter, studenten och vuxenlivet. det är nu livet börjar för alla andra. dom var två så fina killar med humöret på topp. älskade av många, saknade av många.

R.I.P

spin around

har så mycket nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. vill bara gömma mig och skita i alla måsten. orkar inte mer. som tur är får jag om 3 dagar hoppa på ett plan och lämna alla mina bekymmer och måsten här hemma. längtar tills jag får känna sanden mellan tårna, solens värme och havets kyla.


bild från aten

/E

fuck the beat, i'll go acapella

är förvånad att folk faktiskt läser min otroligt tråkiga blogg, måste vara för den enormt bra uppdateringen..

men jag har mycket att stå i just nu (ska inte skylla ifrån mig, men faktiskt!!), det är slutspurten i skolan, massa saker att lämna in och betyg som ska sättas. mellan skolan ska jag hinna leva livet, njuta av sista tiden och fira dagarna som är kvar till frihet, vilket jag gör för fulla muggar. mellan det håller jag på och fixar allt med student och bal med allt vad det innebär. sen jobbar jag ovanpå det för att få ihop pengar till allt kul jag vill göra. och om 10 dagar drar jag och två goa brudar till sunny beach, så sörja gött!!

jag ska lägga in ett inlägg om aten, det är ett löfte! kanske imorn, om jag hinner (tid har jag inte för mycket av just nu).



natti natti!

/E


you know i'm bad

idag har jag spenderat en heldag med min simon. han är fantastisk och jag låter bilderna som följer tala för sig självt.









/E


RSS 2.0