.

ibland kommer sånna dagar, då jag inser vilket misstag jag har gjort. Att känna den skulden, varje dag, varje minut. Och att känna att jag inte gav det en chans. det tar på psyket. men inget kan göras ogjort, även om man kunde önska det.
Jag vet att det hade funkat, och det är med den tanken i bakhuvudet jag går med varje dag. Jag gav dig ingen chans.

Jag saknar det, den.

min solstråle!




Josephine Svensson!<3

Denna tjejen är helt underbar! en snällare, omtänksammare och sötare tjej får man leta länge efter. Hon förgyller mina skoldagar och får mig att orka :) Att hon finns där med sina uppmuntrande ord gör mycket! Vi delar mycket åsikter, och jag är så glad att jag har fått lära känna en så bra person som hon, för hon gör skolan så himla mycket lättare!
Du sprider gjädje :D <3

vårrullar!

Nu har jag precis lagat (att stoppa i färdiggjorda i fritösen kan man väl få kalla laga? (a)) och ätit vårrullar. Det är den bästa, och enklaste maten, tar ca 10 minuter att fixa, och så supergott!

Så med lite mat i magen ska jag gräva ner mig i mina läxor, och i min godispåse som bara står och väntar på att få bli uppäten (A)

/E

förändringar.

Jag har tänkt idag på hur sjukt mycket jag har förändrat mig som person, bara sen jag började på gymnasiet. Alla kompisar som jag hade på högstadiet, när jag träffar dom nu så är det nästan så att jag undar hur vi kunde vara så bra kompisar? Nu känns det som att jag inte har något att prata med dom om, varje gång vi ses blir det bara spänd och pinsam stämning. Kläder som jag aldrig vågat ta på mig är nu mina favorit plagg. man kunde vara glad om man såg mig i något annat än mjukisbyxor, jeans och t-shirt på högstadiet. Nu vågar jag ha min egen stil och jag vågar ta på mig kläder som jag tycker är snygga. Jag står upp för mig själv, jag kan säga vad jag tycker. Förut hängde jag på andra, vad dom tyckte och vad dom hade på sig. Saker som jag tyckte var skitkul förut är nu dötråkiga. Allt jag gillade förut har blivit bytt. Jag tror att jag har mognat helt enkelt, tagit ett steg till närmare vuxenlivet. Sen om det är en positiv eller negativ sak att bli vuxen, det har jag inte riktigt bestämt än :)



                                                                   Förändring någon?

tonårsliv!



Tonårsliv: måndagar 21:30 svt1

Jättebra serie! Handlar om tre tjejer i tonåren och deras liv. Den ena är en av två tvillingar och kämpar med anorexi. En blev mamma när hon var 16 år åt sin dotter felice, och fick då tidigt ta väldigt mycket ansvar. Den tredje av dom har dyslexi och får kämpa för att gå ur skolan godkänd, hon tränar också cheerleading 4 gånger i veckan.

Alla tjejerna är helt olika, och deras liv är också totalt olika. Jätteintressant att följa dom och deras vardag.

Jag sitter bänkad varje måndag klockan halv 10, var så säkra :)

/E

välbehövlig fika!

Efter skolan idag så tog jag mig en fika på rådhuscafét med bästa Hanna!
Det är så skönt med hanna, man kan prata om precis allt med henne. Det verkar alltid som att tiden går så fort med henne, helt plötsligt när vi kollade på klockan så hade vi suttit där i två timmar. Det finns ingen så bra som hanna att prata med, hon är en fantastisk vän! Vi delar så mycket, vi är så lika, och med henne kan jag verkligen vara med själv!

Jag behövde den fikan med min bästa vän, kan jag bara säga :)
Nu ska jag återgå till mina läxor, tråkigt men måste tyvärr göras!



<3



There'll be no end to our love story


29 mars

för det första måste jag tacka malin för en alldeles underbar omgörning av min blogg! Tack hun<3
för det andra så grattis till min pojkväns pappa Göran!


Idag så har jag inte gjort mycket för världen, pluggat en hel del, städat och gjort sånna där små och bra saker :) Har även kollat på lite möbler oså till mitt rum, så nu blir det makeover minsann!

Söndagar är helt utan tvekan bästa TV kvällen;

18:00 - americas best dance crew - MTV
19:00 - gossipgirl - kanal 5
20:00 - wipeout - kanal 5
21:00 - sanningens ögonblick - kanal 5

Så, nu ska jag återgå till tv tittandet!
vi hörs imorn!

/E

Ny design!

Hej allihopa, Malin här!

Är ju tvungen att slänga upp ett inlägg, nu när jag har chansen på Erikas blogg ;) Hih.
Jag har legat och grejat med denna bloggen sen jag vakna i "morses" (runt ett) och nu är den nog ganska klar tror jag!

Hoppas du blev nöjd Erika gumman!

Kika gärna in min blogg;
http://niilssonm.blogg.se/

Puss & Kram, Malin.

Earth hour

ni släckte väl lamporna mellan halv nio och halv tio?
Det gjorde jag! jag tycker att det är en störtbra kampanj för att få våra politiker att förstå att vi i världen är redo att göra något åt klimatproblemen. Riktigt bra gjort av Världsnaturfonden WWF att ha fått så många av oss i sverige att delta i kampanjen, keep up the good work!

Jag tror att jag och väldigt många andra är redo att göra något åt våran jord!


älskling

Idag när jag vaknade upp, och kollade ut genom fönstret, vad ser jag? Jo världens snöstorm! Inte det man vill se på morgonon, jag som trodde att det var vår nu, men så fel hade jag. så med 1 dm snö ute fick det bli vinterjacka och vinterstövlar, FY! Vi hade MÄSK på morgonen i skolan, och det är riktigt intressant faktiskt, människan socialt och kulturellt, där lär man sig mycket :) På idrotten tog vi en Shopping runda på stan med våran idrottslärare som guide, helt störtskön är hon! Älskling bjöd mig på lunch, och det var mys! mina två sista lektioner, som bestod av filmtittande och En festival - om mänskliga rättigheter. Det var en mini festival som hölls på våran skola, några band, talare och filmer visade, jättebra! Efter det tog jag mig hem, och där var älskling, så nu har vi myst hela eftermiddagen, och kommer att fortsätta med det hela kvällen. för DET är det bästa som finns!


PUSS PÅ DIG! <3

.

As I live and breathe
You have killed me
Yes I walk around somehow
But you have killed me
You have killed me




afrodans!

Är det något ni ska prova på att göra så tycker jag att det är afrodans! Så himla skoj!  Vi har på våran idrott fått lära oss afrodans av en instruktör och nu de senaste veckorna så har vi fått göra en egen afrodans koreografi till en afrolåt. Vi hade uppvisning idag och det var superkul!

Jag brukar hata att dansa, men jag har verkligen fastnat för afrodans, prova det vet jag! :)


godnatt!

nu så har jag pussat hejdå till min älskling och nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig! ja, ni hörde rätt, klockan är bara lite efter nio och jag är supertrött.

Så det blir sängen för min del, godnatt med er!




Dagens outfit!



Linne, från Pimkie
Jeans, från Bik Bok
Svarta sneakers med röda blommor, DinSko

Du underbara!

Sitter här nu med min älskling! Han kom hem från gävle idag, och det var skönt må jag säga ;)
Skolan var helt okej, och världens absolut godaste mat, vårrullar!
Nä nu blir nog magnus lite trött på mig, så jag får kila iväg, skriver nog ikväll!
våffeldagen idag också, mums på det!

/E

Dagens outfit!

skinnjacka, från Kaos    linne, köpt utomlands    skärp och väska, mormors gamla    Jeans, från HM    Vita tygskor, från Staduim

Skinnjacka, från Kaos
Linne, köpt utomlands
Väska & skärp, mormors gamla
Jeans, från HM
Vita tygskor, från Staduim

Risotto?

jag tänker slå ner den mattant som kom på att servera risotto med rå lök och annas i skolmatsalen! Finns bara ett ord; USCH! vad är det för fel på vanlig husmanskost som Falukorv och makaroner?

Jag kom precis hem från skolan nu och nu väntar det en lång eftermiddag med pluggande, suck. Men det är väl bara att sätta igång så att det blir gjort någon gång. Hoppas att ni har haft en bra dag, för det har jag!

/ E

min underbara pojkvän!

här har vi min underbara pojkvän!

Om mig!


Tänkte att ni kanske ville veta lite om mig, bloggerskan?

Jag heter då Erika, och jag bor i skultorp utanför Skövde med min mamma, pappa och min lillasyster på 4 år! Har även en ett år äldre storasyster som inte bor hemma. Jag går omvårdnadspogramet på västerhöjd, med inrikting räddning & akut (tuff brud ni vet!). På min fritid är jag mycket med min pojkvän Magnus som jag har varit tillsammans med i över ett år (tänkte slänga in en bild på han sen), jag är också mycket med mina vänner, ofta då på stan och fikar eller shoppar! Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg, tar väl lite tid innan jag lär mig att förstå hur allt funkar, men ni får stå ut :)

 /E



Erika Jensen, sveriges bästa bloggare?

Nä, inte riktigt. Men jag ska försöka så gott jag kan, det är ju alltid värt ett försök!

Välkommna till min blogg hörrni! :)

ja, har har ni mig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0