Sommarlov imorgon!

Ja jösses, imorgon är det skolavslutning och det betyder att jag har klarat av första året på gymnasiet! Jag kan inte riktigt fatta det än, det har gått så fort? Men så är det iallafall, och sommarlov kommer att sitta fint! :)

I fredags så hade vi bränboll då vi var utklädda i skolan, och på kvällen så var det avskeds middag hos louise som i söndags åkte till miami i två månader! :( Fy sjutton säger jag bara. Tänkte slänga in bilder från i fredags senare. Annars har helgen vart lugn, umgåtts med min älskling och på söndagen drog vi till lager och shoppade! Men det var dåligt, så jag fick bara med mig två klänningar hem, suck.

Nu den här veckan har det verkligen märkts att det är slutspurten innan sommarlovet, vi har absolut inte gjort något vettigt! I måndags var det betygssnack hela dagen, igår var det friluftsdag i karstorp och idag har det vart OP-bränboll. Måste bara tillägga att vi ägde allt och alla på bränbollen idag, säger bara: OP1roa! <3



Det var lite bilder från helgen!

Bilder från friluftsdagen igår och bränbollen idag får ni en annan dag, för nu ska jag gå och göra inpackning, ansiktsmask, måla naglarna och annat smått och gott inför skolavslutningen imorgon.

/E

världens underbaraste lillasyster!


Min prinsessa!

När man är sjuk och är hemma är det tur att man har en lillasyster som kan liva upp stämningen lite! Som vi har busat idag, hon och jag. Ärligt talat vet jag inte vad jag skulle göra utan min underbara Martina, hon är min solstråle! <3

sjuk

ja, idag är jag sjuk och hemma från skolan. tråkigt, men nån måste ju vara det också.

Hej hopp!

Idag på morgonen har vi haft nationella prov i matte, och jag kan inte säga så mycket annat än att det gick åt helvete. Jag fattade knappt en enda fråga, men det är ingen skräll direkt. Matte är inte mitt starka ämne, och jag som har valt matte B till hösten, dumt!

Annars har vi gjort minsta möjliga i skolan idag, samhällen fick vi ledigt från, på engelskan lyssnade vi på musik och matten fick vi ledigt från, låter gött va? :) Det märks att sommarlovet verkligen börjar närma sig nu! Imorgon har vi våran abslout sista inlämning innan sommarlovet, så den tänkte jag ägna min eftermiddag åt idag.


Dagens outfit!
Kände mig lite väl optimistisk och sommarklädd,
för vädret idag har inte vart det bästa. Men man kan
ju låtsas att det är sommarvärme :)


Ingen tvekan om att jag har världens snyggaste pojkvän, mums!

Ha det bäst!

/E

RSS 2.0