you know i'm right

har två prov imorn och jag har inte ens brytt mig om att kolla på det! haha, jag orkar verkligen inte längre! imorn ska jag iallafall hem till rickard så han får hjälpa mig med att få in lite matte i min överbelastade hjärna, har nationella prov i B kursen på tisdag, jag fattar noll, och då menar jag noll.


KENT

Kunde inte avslöja det innan även om jag vetat om det ett tag eftersom att amanda läser min blogg och hon fick det av mig och hanna i 18-års present på festen igår men JAG SKA PÅ KENT!!



kommer bli sjukt grymt, kent är ett av världens bästa band! jag längtar så jag tror jag spricker!!!

/E

weekend

här var det dåligt med uppdatering! har iallafall haft en grym helg rakt igenom, så datorn har det inte funnits tid för!

i fredags var vi några i klassen i amandas stuga i hällekis, vi grillade, myste, lekte, såg på film. ja, allt som en bra kväll ska innehålla. min klass är helt fantastisk och jag älskar dom hela högen! jag tog även årets första dopp i vänern på natten där, SVINKALLT! vi var några tjejer som sov över, myste hela natten och på morgonen åt vi en god frukost och solade!

BILDBOMB FÖLJER














en helt underbar kväll, natt, morgon och förmiddag med min bästa klass! kunde inte blivit bättre!

på lördagen var jag hemma och mellanlandade i två timmar, då passade jag på att catcha up lite med min kära mamma som hade kommit hem från japan, leka med martina i solen och dansa för glatta livet till melodifestival-skivan. sen kom hanna, och vi gjorde oss iordning för amandas 18 års fest! kvällen var superkul, med god mat, trevligt sällskap och massa skratt!






en kanonkväll!

tog mig hem från amanda på förmiddagen idag och åkte då vidare till farmor för gårdfest! resten av dagen har gått åt till att plugga, och det ska jag fortsätta med. puh, det är snart över nu..

/E


have you ever been in love

det känns som att det är lite min dag idag, hoppas att det håller i sig. Fick reda på att jag fick MVG i slutbetyg i medicinkursen idag, så sjukt gött, jag förtjänade verkligen det om jag får säga det själv, så det var en lättnad. Jag fick massa beröm av min mentor på utvecklingssamtalet idag, hon som annars brukar hata mig? något hände där, men jag klagar inte! Sen ser jag sjukt mycket fram emot helgen, kommer bli en kanon helg!


grattis till världens utan tvekan bästa mamma som fyller år idag! Jag
saknar henne, hon är nämligen i japan och jobbar. men hon kommer
hem imorn, yttligare en sak att se fram emot!

Nu ska jag sätta mig och försöka få det allra sista plugget gjort, nu är det bara det allra sista kvar, efter onsdag är allt gjort, då tar jag sommarlov från studier ett bra tag framöver!

/E


sleep tight

jag är mätt, godispåsen är slut.

imorgon är det torsdag, snart helg.

min mamma fyller år imorn, hon är i japan.

nu ska jag försöka sova.

godnatt.

/E

candy shop

tycker att jag har gjort mig väldigt förtjänt av att moffa i mig hela den här godispåsen som pappa precis kom hem med från ica.



MUMS!

/E


not cool

regn,regn,regn. blir det regn imorn med vet jag inte vad jag gör! JAG VILL HA SOL


där vill jag befinna mig just nu

har massageprov imorn, och jag har inte ens brytt mig om att kolla på det, busigt!

/E

get yourself together

jag måste ta tag i mig själv. måste plugga, måste måste måste. har redovisning imorn, som jag inte ens orkat kolla på, massage prov på onsdag som jag inte heller börjat på, på fredag ska min svenska muntliga presentation vara klar och jag har inte börjat på den heller. måste börja nu, orkar inte.

ska gå ner och göra mig ett par mackor istället

/E

congratulations

idag fyller min amanda 18 år!
tänkte bjuda på lite bilder från våra år tillsammans.


06


07


08


09



Jag kan av hela mitt hjärta säga att amanda är en vän för livet. vi har gått igenom mycket tillsammans. depressioner, fjortistiden, mognadsåldern, högstadiet, gymnasiet och nu är vi på väg in i vuxen livet. under dessa 5 år som vi har känt varandra nu har vi upplevt och gått igenom mycket, allt från härliga, glada dagar till jobbiga perioder och tunga beslut. vi har bråkat, sagt upp kontakten, snackat skit om varandra, skrikit på varandra, spenderat timmar gråtandes över vad den andra sagt eller gjort. men vi har alltid hittat tillbaka till varandra, vi har aldrig släppt taget. dom bra stunderna väger tyngre än dom dåliga. alla skratt vi delat, alla promenader och prat om allt mellan himmel och jord, alla gånger vi har sovit över och legat vakna och pratat hela nätterna, alla gånger vi jagat killar, alla dagar vi har spenderat med "alla barnen" på helena, valhalldiscona som vi längtade till ett år innan och som vi pratade om ett år efter. alla par grejer vi har gjort med våra pojkvänner, gått på bio, ätit middagar ute, grillat, badat badtunna. ja, listan på våra minnen tillsammans kan göras lång, och den listan kommer inte sluta fyllas på på bra länge.

"du är luften i mina lungor, syret som får mig att andas, får mig att leva. Blodet i mina ådror. Mitt hjärta som slår, du är jag. Tack för att du finns, för att du får mig glad när jag bara vill gråta. För att du får mig att hoppas när jag bara vill glömma. Du får mig att leva fast jag inte vill fortsätta. Jag lever tack vare dig. Mitt hjärta slår för dig. <3 Jag älskar dig i evighet."

JAG ÄLSKAR DIG, Amanda Louise Lindh!


sweet dreams

har så himla mycket jag borde göra, alla prov, redovisningar och inlämningar. men jag skiter i det, jag orkar verkligen inte. bryr mig inte längre.

ska gå och lägga mig med mitt brännande ansikte istället, buhuuu.


aloe vera är min bästa vän just nu!

(hahaha! på tal om det. ni måste tro att jag är jätteäcklig, eftersom
att jag har samma påslakan på varenda bild. sanningen är att jag
 har tre likadana påslakan för att jag gillar dom så mycket, haha!
ville bara göra det klart för er!)

GODNATT!

/E


finally home

har inte vart hemma sen igår morse, därav den dåliga uppdateringen! har haft fullt upp minsann, jobbade 12.30-20.00 igår, då åkte jag raka vägen till fille för att fira hennes födelsedag med härliga brudar i en badtunna! sen upp på morgonen och ta sig från hjo till skara för att jobba 12.30-20.00 idag också! HEJ Å HÅ.

jobbet är svinkul och jag kommer trivas så himla bra, det bara vet jag. härliga jobbarkompisar, underbar stämning och ett kul och framförallt givande jobb, känns som en rätt oslagbar kombo!




hos fillepille!


jobb outfit, tagen ståendes på en toalett (det är inte varje dag!)


tanken med denna hemska bild är att ni ska se mitt knallröda gris-
ansikte som har framträtt under två dagar på sommarland!

Nu ska jag kolla vidare på A Cinderella Story!

/E


dream

När kalla nätter sänker sig
Och fängslar mig, då väntar jag
När kalla nätter plågar mig
Med minnen om hur det var
Kalla nätter längtar jag

känner att jag egentligen bara vill skriva ett inlägg om vad som pågår på insidan av mig. en ständig kamp mellan känslor och förnuft. mellan hjärta och hjärna. men det är bättre jag håller tyst, håller det för mig själv. ja, det blir bäst.

Migränen förstörde som sagt min roliga kväll, men det kanske var bra, jobbar nämligen första dan på skara sommarland imorn så då kanske man ska vara utvilad.


det sägs att om man ler "lurar" man kroppen till att vara glad, lite
den taktiken kör jag på just nu. maybe it works

GODNATT
/E

home

vaknade med migrän imorse, det förstör en hel dag..

men jag lämnade min snuttefia på dagis och gick sen raka vägen hem och stupa i säng! har sovit i princip hela dagen, finns inte mycket annat att göra. nu kom min snutta hem från dagis, och har tydligen klämt handen i dörren, så jag får nog gå ner och trösta henne lite. ikväll hade jag helt andra planer än att stanna hemma, men eftersom huvudet inte riktigt vill det jag vill så verkar det som att jag får stanna hemma iallafall. men det blir nog inte fy skam, det vankas grillat, vitlöksbröd och mys med pappsen! 

/E

bildbomb!

här kommer den utlovade bildbomben!


vi hade satt upp sånna här fina kontaktannonser på hela stan och hela
skolan!


vi hade pimpat hennes skåp (ballongerna som satt på från början
försvann ganska snabbt)


när skolan var slut satte vi på henne en ögonbindel





vi tog med henne ut på äventyr på stan!


vi träffade på en konstig prick som vi betalade 7 spänn för att han
skulle spela happy birthday för felicia! haha!


vi matade henne med jordgubbar


sen kom vi fram till vår slutdestination! fille hade ingen aning om vart
hon var nånstans!


vi överraskade henne med ett hål i örat som hon tjatat om länge :)


en nöjd och glad 18-åring!


fille på hennes middag på magnos på kvällen :)


hela sällskapet - mig

/E



happy birthday!

får bli ett snabbt inlägg!

det har vart äckligt varmt idag, klibbigt och kvavt. har kännt mig som en stor svettig kossa hela dagen. BLÄ
har firat fille till max idag, ni får höra mer om alla våra bravader imorn då jag också utlovar en bildbomb! Eftermiddagen spenderade jag på en filt vid sjön med bästa louise och nu kom jag precis hem från mangos där vi har firat fille ikväll!

Nu är det nog dags att sova, för imorn bitti kommer det komma upp en liten snutta här tidigt, för jag ska lämna henne på dagis :)

Bildbomb är som sagt utlovad tills imorn!

PUSS&GODNATT!

/E

najt

ska ta och förflytta mig från soffan till min sköna, underbara, stora säng!

bjuder på lite vackra bilder på min fillepille som fyller 18 om 1 timma och 19 min!








haha,hon är för snygg!

PUSS & GODNATT!

/E

anna ankas assistent



absolut rätt person vann! go simon!

nu ska jag fortsätta skriva min muntliga redovisning i svenska om evig kärlek, där jag ska disskutera om den eviga kärleken finns eller inte. känns som att jag är lite för bitter för att skriva den nu, jag hatar kärlek.

/E

take a chance

helt underbart väder, 20 grader och sol! på väg till bussen imorse fick jag ta av mig till linne för att det var så varmt, det är lycka!!

fick äntligen gjort mitt slutprov i massagen idag, har oroat mig för det aslänge så nu när det är gjort känns det sjukt skönt!

men nu ska jag ägna mig åt studier!
(läs; ta en glass, lägga mig på en filt i solen och ha böckerna bredvid mig för att det ska se bra ut)


dagens



/E

one last time

"jag kommer aldrig kunna blunda utan att tänka på dig"

random facts



Om dig själv:

Hela ditt namn : Anna Erika Jensen
Hur gammal är du : 17, fyller 18 faktiskt!
Vad är ditt stjärntecken : skorpion
Vart bor du : Skultorp
Vart är du uppväxt : dälderna och skultorp
Bor dina föräldrar tillsammans : ja
Har du något syskon : Ja, 2 st
Vad är typiskt dig : att rapa!

Ditt utseénde:

Tycker du om hur du ser ut : jag har mina bra dagar
Vad har du för ögonfärg : hazel (grön/brun)
Vad har du för hårfärg : blond
Hur lång är du : runt 1.80!
Har du någon tatuering : Nej, men jag vill!
Har du någon piercing : öronen bara
Använder du smink : ja

Mat/dricka:

Gillar du mat : viss mat
Godis eller frukt : godis
Cola eller Pepsi : cola
Mjölk eller vatten : Vatten
Tänker du ofta på mat : alldeles för ofta!
äter du för att leva eller lever du för att äta : lever för att äta!

Vänner:

Har du många vänner : lagom
Litar du på alla : olika mycket, men jag litar nog på alla
Vem har du växt upp med : Louise windh
Brukar du vara med dina vänner ofta : ja
Vem är din bästa vän : har väldigt många bra, men förstaplatsen tar nog rickard

Sport:

Sportar du : när jag känner för det
Vad går du i för sport : gick i fotboll, nu är det mest gym och olika pass
Gillar du att sporta : ibland
Har du intresse för bilar : inte direkt
Skejtar du eller håller du på med bmx : hedu

Kläder:

Vad har du på dig nu : trosor, bh, linne, hoodtröja och tights
Vad har du för klädstil : ganska tråkig faktiskt
Brukar du gå i svart : jämt
jeans eller tights: tights
mjukis eller kostym: mjukis

Sömn:

Brukar du snarka : det händer
Pratar du i sömnen : ja, ganska ofta faktiskt
När går du & lägger dig : olika
Vem sover du helst med : pass
Gillar du att sova : hur skönt som helst


Har du någonsin..

Sagt nej till ett samlag? ja
Snott någons mobiltelefon? nej
Varit medvetslös? ja
Hånglat med fler än 50 personer? nej
Gjort nåt riktigt dumt? ja
Gjort nåt du verkligen ångrar? ja
Blivit full på ett släktkalas? nej
Blivit portad från en krog? nej
Varit otrogen? ja
Varit full på julafton? nej
Slagit sönder en tv? nej
Önskat att du var det motsatta könet? ja
Fått barn? nej
Överdoserat? alvedon och ipren ibland kanske
Åkt ambulans? ja
Gjort nåt riktigt olagligt? ja
Tyckt illa om skunk? ja
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? haha, usch nej
Fått din mamma att gråta? ja
Blivit polisanmäld? nej
Slagit ner någon? nej
Slagit någon blodig? nej
Skämts över dina föräldrar? ja
Skämts över din bästa kompis? nej
Skämts över dig själv? ja
Ätit från en papperskorg? vilken fråga, nej
Sagt ”Jag Älskar Dig” och menat det? ja
Bråkat med ditt husdjur? nej, det är en ödla så det blir svårt
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? nej

Senaste personen som..

Sov i din säng? jag
Såg dig gråta? mamma
Fick dig att gråta? mamma
Du delade en drink med? brudarna hos annie
Du gick på bio med: det var nog rickard tror jag bestämt
Du gick på stan med: rickard
Skällde på dig: mamma
Skickade ett e-mail till dig: facebook

Extra stuff..

Tar du droger? nej
Vad är du mest rädd för? döden
Vilka kläder sover du i? beror på vart och med vem jag sover
Vart vill du gifta dig? i en kyrka, eller på en varm sandstrand
Vem hatar du verkligen? pass
Varit kär? ja
Kör du bil? övningskör när lusten faller på
Har du ett jobb? ja
Gillar du att ha folk omkring dig? ibland, men för det mesta ja
Är du ett hälsofreak? verkligen inte
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? ja
Är du ensam nu? ja 
hur många barn vill du ha? två, en kille och en tjej

har du..

Digitalkamera? ja
Telefon på rummet? mobil
Egen dator? ja
Könssjukdom? nej
Husdjur? ja
Bra kompisar? ja
Tar Du Receptbelagda Mediciner? Ja
Varför då? Magen och migränen
Vem vill du fika med just nu? hanna


2 hours later

MIN FOT ÄR FRIIIIIIIIIIIIIIII!

(och luktar rätt illa efter att ha varit instängd i en fodrad sko inomhus i två timmar, blääää)


mina fötter just nu, i soffan!

på tal om fötter, så är dom sjukt äckliga och fula! hatar fötter...

/E


shoe problem

HAHAHAHA, tror jag dör. smidigaste grejen då! JAG SITTER FAST I MIN SKO
när jag hade hämtat min höna på dagis och jag skulle ta av mig skon konstaterade jag att den satt fast, dragkedjan går verkligen inte att rubba!


vi försökte länge att få av mig skon, men det gick inte, den sitter
verkligen fast!


så detta fick bli lösningen. en maxikasse på foten..

så nu får jag gå runt med detta tills pappa kommer hem och hjälper mig! hahaha, så lyckat!

det börjar bli lite varmt i skon nu...

/E

raindrops

det verkar som att himlen öppnade sig precis, det bara öser ner!!!

det som har vart så varmt och mysigt väder med sol och grejer på förmiddan idag. jag hade ju planerat att gå ut och springa, men det verkar skita sig.. måste komma igång med träningen igen!

nu ska jag slänga iväg ett mail till sommarland, senare ska jag vara barnvakt och plugga, härliga dag!


en söt bild på mina klasskamrater, tagen igår i skolan.
det kan inte sägas för många gånger, JAG ÄLSKAR MIN KLASS!

/E


cloudy

har umgåtts med min fina vän rickard (johan kom även och anslöt efter en stund) hela eftermiddagen och kom precis hem, nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet! JAG ORKAR INTE.

jaja, bara en timma tills topmodel börjar, en timme ska jag väl kunna stå ut..

slänger upp en dagens outfit också då, för det var ett tag sen!



/E

just kill me

för dig är allt så lätt


I know I shouldn't miss you, but I do

då var utbildningsdagarna på sommarland över, nu ska all livräddningsteknik sitta för nästa helg sitter jag där i badvaktsstolen och ska kunna rycka in och hämta upp en medvetslös människa från botten, faktiskt lite scary med sånt stort ansvar!

efter serviceutbildningen på sommarland igår åkte jag direkt och mötte upp min saknade, fantastiska rickard! han gjorde nämligen sin allra sista dag på gymnasiet igår så nu har han äntligen fått ett liv igen och jag är överlycklig! vi fikade, pratade, spelade guitarhero, kollade på fotboll och bara hade det allmänt bäst.

idag har vi livräddat i vatten från nio till tre, sjukt kul! är äckligt seg i hela kroppen nu efteråt bara, orkar inte röra mig typ, haha!

ikväll får vi se vart livet för mig, om jag ens orkar ta mig upp från min sköna säng som jag just nu befinner mig i det vill säga, tvivlar starkt på det faktiskt. känner för att dra en film och käka alldeles för mycket chips!

/E

you bring me down

är helt slut efter dagen, blev hämtad vid kvart i 8 imorse av min engelska/svenska lärare som körde mig och hennes son till skara för att ha utbildningsdag på skara sommarland hela dagen! kom hem vid fem och var helt slut, mycket information och mycket nya människor, mycket intryck helt enkelt. har ni nån gång känt den känslan att "var det verkligen jag som var där, gjorde jag verkligen det?". kanske bara jag som är helt störd men liksom det känns typ som att jag inte var på sommarland idag, som att det var någon annan. det är som att man var där fast "inte riktigt var med". det är samma sak när man har vart med om något riktigt roligt, det känns typ helt overkligt att det var man själv som var där och hade så kul. hahaha! låter helt knas, och jag lovar, jag är inte psykiskt störd, men det är svårt att förklara! haha!

nu svamlar jag på om allt möjligt som inte har nått med något att göra. ligger iallafall i min säng och inväntar min bästa vän Hanna som kommer och gör mig sällskap ikväll! imorn vid halv 9 ska jag befinna mig på skara sommarland igen, puh, hårda bud i mellerud!


jag och min hanna - 07

(fin jag var i brunt hår också, saknar det lite!)
/E

yesterday

får nog börja med att summera gårdagen lite kanske, har blivit dåligt med bloggande! hade en riktigt go sovmorgon, tog mig igenom två lektioner i skolan, matte in my ass. efter skolan drog jag mig ner mot stan och sen vidare till pims där jag satt med mina två vänner Hanna och Lisa i två timmar och åt allt från bakverk till natchokorg!


mys!

på kvällen var planerna att vi skulle spela brännboll med klassen, alla kunde och alla var supertaggade inför kvällen! men självklart var det nödvändigt att det skulle börja ösregna! så brännboll fick vi helt enkelt hoppa över. frågan var vad vi skulle hitta på istället. det hela slutade med ett gäng härliga brudar hemma hos mig, i min soffa, med allt man kan tänkas äta i snacks-väg! AWSOME



riktigt mysig och härligt flötig kväll med skräckfilm och skrikande brudar!

/E

trouble

ligger här och klurar på om jag ska ta tag i mig själv och plugga (lär inte hända) eller om jag ska dra på en film! det lutar väldigt mycket åt det sista, men då måste jag ju ta ett beslut till, vilken film jag ska se, hm. fast om jag väljer att plugga måste jag också ta ett beslut om vilket ämne jag ska plugga. och om jag pluggar kommer jag känna mig sjukt nöjd efteråt, och om jag ser på film kommer jag ha panik för att jag inte har pluggat. fast det är gött att se på film.. hmmmm. I-lands problem!

update: jag har löst problemet! jag slår på tv:n och pluggar i reklampauserna!? JAA! vad ska jag se för program nu då...? alla dessa beslut!

puss!

/E

as i lay me down

har aldrig presterat så dåligt på ett prov som jag gjorde idag, aldrig. det gick verkligen åt helvete!

ett stort + för det underbara vädret idag, sitter just nu i uterummet, lyssnar på musik och tänkte börja med mina läxor snart. men jag tror att jag ska förflytta mig ut på en filt i solen så att jag kan få lite färg på denna bleka kropp!

JUSTE, hahaha! mådde så himla dåligt för hennes skull, det var en tjej i ettan som inte hade vett att klä sig idag i skolan, hon hade en kjol utan något under, och den var den kortaste kjolen jag någonsin sett! hon visade halva rumpan! JAG SKOJAR INTE! hon gjorde verkligen det, stackas tjej...


hemskt vad mycket osminkade bilder ni får!
haha, ni måste ju tro att jag ser ut såhär, som ett spöke!

vid halv 4 ska jag kila och hämta min gullhöna på dagis!

/E


kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

smile like you mean it

hatar allt plugg, det kan ta sig i röven!!!!!!


jag just nu, osminkad och fin!

up next; top model!

/E


life sucks

just nu ikväll hatar jag livet. hatar mig sjäv, vill vara någon annan.


melissa horn

jag är helt såld, insnöd, kär, förtrollad. hennes röst, texter, musik är för underbara för att kunna beskrivas.

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur





only you

ligger här med världens träningsverk från skivstången igår, pain!

igår bjöds det på tacos här hemma, senare på kvällen såg vi på tv, spelade kort och käkade räkor! fabulous. behövde en hemmakväll!

idag ser inte ut att bli en dag att hurra för, har massor med plugg som måste göras. det får bli min underhållning idag. jag känner ett litet hopp inför kvällen, släck det inte, snälla du.

/E


babes

det var en mycket bra kväll hos annie igår, massa brudar, god mat, tårta, skratt och dans!






lite strö-bilder från kvällen :)

idag ska jag ta det lungt, ska vara hemma och mysa med min familj, för det var längesen jag bara var hemma på en lördag. nu ska jag och mami strax åka och träna skivstång, det blir gött!

vi hörs senare!

/E

get ready

mot annie där det vankas en helkväll med goa brudar!!



nu kör vi!

/E

spank me!

firade våran annie idag i skolan, tösen fyller ju 18 imorn!!



haha, snygging!

nu har jag egentligen inte lust med något annat än att dra täcket över huvudet och deppa gärnet. blä

jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

/E

i wanna know what love is

jag vet inte riktigt vad som hände, har haft en toppendag i skolan och mysigt på stan med fille, humöret var på topp. men det föll lika snabbt igen, och nu sitter jag här och lipar och tycker synd om mig själv. känner mig ensamast i världen och tycker att alla hatar mig. känner mig vilsen. det värsta är att jag inte kan bortförklara det med mens eller PMS. får väl i värsta fall skylla på puberteten, haha.

/E

refreshing

ligger nu i sängen och känner mig som en ny människa efter ansiktsmasken, hårinpackningen och stunden i basun! fresh!

jag förstår inte?

godnatt

/E


please, just take it easy

helt okej skoldag, hade bara en lektion, massage. sen lyssnade vi på projektredovisningar hela eftermiddan, gött!
sen gick vi tjejer ner på stan för att fixa 18-års present till våran annie som fyller på lördag, haha älska att alla är lika hetsiga<3
mötte upp min hanna på pim's för en välbehövlig fika, i love you baby.

tänkte ta det lite lungt idag, är värd det efter mitt konstanta pluggande från ett till tio igår! har en ny chic att läsa, och ikväll är det anna anka söker assistent, tänkte basta och lägga ansiktsmask ikväll också. en kväll för mig själv helt enkelt!

/E


that's what friends are for

jag saknar min rickard! så mycket att jag tror jag dör snart!!! han är grymt äcklig och pluggar till sina slutprov (han går IB, värsta äckel seriösa linjen) 24 timmar om dygnet och hinner aldrig ses :((((


nostalgi! typ 3 år gammal bild på min favorit :) krulltott<3

och i sommar ska han flytta från mig, enda till england. jag vet inte hur jag ska klara det. jag har världens abstinens nu för att vi inte har setts sen förra fredagen.

/E

no one said school was gonna be easy

slutade skolan vid 12, så nu sitter jag hemma och laddar inför en heldag/eftermiddag/kväll med plugg. så det blir dåligt med update här idag (konstigt nog brukar jag uppdatera bäst dom dagarna jag ska plugga, hmm?), nu måste jag sätta igång, jag ooooorkar inte, vill iiiinte!


har bunkrat upp med nötblandning, fetaost, kryddiga rispuffar och
kex!



/E


fireflies

vilken underbar dag, solen har vart framme hela dagen och det har vart supervarmt och skönt! då passade det perfekt att jag bara hade två lektioner idag, score! eftermiddagen/kvällen spenderades på en filt i solen, i soffan framför en bra film och på fotbollsplanen.


dagens outfit


vi låg ute och stekte på matrasten!


min fotbollstjej!


hjärta

glädje&lycka.
det kommer bli svårt att somna inatt.

/E


life's good

kom precis hem från skolan och ligger nu på en filt i gräset, käkar glass och russin och lyssnar på min favoritmusik! ska snart in till stan en sväng igen, vi hörs sen!




LIVET LEKER!

/E

go on and fool me

längtar tills imorgon, vill att imorgon ska vara nu.

godnatt!

PS. helvete vad jag har ont i magen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


love is a batterfield

ligger i soffan och käkar chokladpudding med grädde! M-U-M-S! orkar seriöst inte äta mjölkfritt hela tiden, så nu kommer jag ha svinont i magen hela natten, men det kan jag ta, för det här är fan riktigt underbart gott! idag har jag legat på en filt i solen hela dagen och inte rört mig en millimeter mer än när jag blev hungrig och gjorde iordning korv med bröd. fick lite plugg gjort där i solen också, dutti kicka.

har massa nya fräknar och lite röda kinder efter dagens dos av sol, härligt!

/E

spring is in the air

jag älskar solen som lyser och värmer i ansiktet, jag älskar doften av alla blommor och nyklippt gräs, jag älskar att se alla barn leka och cykla omkring på gatorna, jag älskar kjolar, ballerinaskor och solglasögon. jag älskar doften av grillat som hänger i luften, jag älskar att ligga i gräset och känna att livet leker, jag älskar att kunna vara ute på kvällarna utan att frysa, jag älskar att äta glass i solen, jag älskar att känna hur dagarna blir ljusare och varmare, jag älskar att känna att sommaren närmar sig.

JAG ÄLSKAR VÅR




sunday, bloody sunday

tog ju faktiskt några bilder igår men min kamera vill inte samarbeta just nu så ni får klara er utan! det var iallafall en mycket trevlig kväll, en hel del dans och ett trevligt sällskap, det gillas!

är sjukt trött idag, jag är för gammal för att köra två dagar i rad, haha! idag står iallafall plugg och sol på schemat. även om jag skulle önska något helt annat.. men livet är en bitch sometimes, så är det bara! life goes on!

/E

dance honey

har varit på min gullhönas dansuppvisning idag, hon var så duktig min lilla älskling!




dom var för söta dom små liven!

nu ska jag göra mig iordning för grill och chill ikväll med min pudding andrea och random folk som jag i princip inte vet vilka det är, det kan bli spännande!

/E

celebration

kvällen igår blev inte riktigt som planerad, långt ifrån!
men överlag en härlig kväll med goaste brudarna i landet!








/E

RSS 2.0