depp

Jag har just nu fullt upp med att försöka ta mig igenom mina dagar bäst jag kan.

jag har det tufft just nu, punkt slut.

dimma och en inte så snygg hantverkare

i förrgår var jag och mamma på bio, flickan som lekte med elden. Shit, säger jag bara, vad den var bra, nervkittlande och känslosam, precis som jag vill ha det!


Mammsen<3


Idag börjar jag jobba halv 4, alltså SOVMORGON!
Men jag fick gå upp tidigt imorse, för det skulle komma en hantverkare hit och lägga om vårat golv (det blev vattenskadat ni vet?). Jag hoppades på en snygg, sexig hantverkare i snickarbyxer som jag kunde småkolla på när han arbetade, men inte då, gud är inte på min sida. Blev något besviken, då hade jag ju inte behövt byta från mina mjukisbyxor och fleecetröja.



Sånt är livet. Nu ska jag gå och inte göra något, kanske städa mitt rum om jag har orken, för det behövs. Har ni sett vilken tjock jävla dimma det är ute? Helt seriöst, jag ser knappt grannhuset. Deprimerande..

det är dags för fredagsmyyyyyyys!

jag har helt seriöst funderat på att börja klättring nu till hösten! Dom har startat en nybörjar kurs här i skövde precis, och jag är galet sugen, det är något jag alltid velat prova! Fatta kul om man kunde bli bra på det!



Idag har det vart en bra dag, inte av någon speciell anledning, den bara har vart det :) Jag hittade filmen som jag ville ha på biblan, jag är ledig från jobbet, jag blev sjukt nöjd med mitt hår imorse, jag har äntligen fattat min inlämning, det blir tacos till mat, och ikväll kommer min pojkvän hit för fredagsmys!



WIHO!

oh, hello



Skor: DNA
Oversize tröja: Vero moda

19 månader!

Idag firar jag och Magnus 19 månader, alltså ett år och 7 månader, inte illa :)

Nu ska jag kila iväg till jobbet!


Nyponsoppa!

Vaknade för ungefär en halvtimma sen, och nu sitter jag här och äter frukost och dricker varm nyponsoppa (det behövs i den här kylan!). Inatt fick jag en oväntad nattgäst i form av min pojkvän, och det var inte mig emot måste jag säga.

Idag så består mig dag av plugg iallafall, och senare i eftermiddag kommer Magnus hit, sen får vi se om det hinns med och träna också!

Back to business!



ett gott skratt förlänger livet!

Nu ska jag sova, för jag är helt slut, död och utslagen. Vet inte varför, har blivit så himla trött det senaste, rätt jobbigt faktiskt. Imorn är jag ledig från praktiken, men ledig för mig innebär inte riktigt ledig. Ledig innebär att sitta hemma och göra alla läxor och inlämningar som man missar nu under praktiken, så inget sova bort hela dagen imorn inte (som om jag kommer ställa klockan).

Men godnatt med er kära läsare, och ni som har släntrat in nu på slutet (min statistik har börjat gå upp!), försvinn för guds skull inte, haha!



här bjuder jag på lite skratt inför natten!
haha!

Morfar 70 år!

Igår åkte jag och Magnus tåg till Örebro vid elva eftersom att vi inte fick plats i bilen, för vi skulle fira min morfar som har fyllt 70! Det blev en livlig kväll med skrikande, tjoande småbarn och högljudda vuxna. Min morfar är den bästa morfadern som finns, utan minsta lilla tvekan.


Min älskling på bussen till tåget


Paket


Morfar fick en snygg tröja


Av oss fick han en resa till England för att se på
Liverpool - Bolton live!



Magnus och jag


Magnus och barnen


Morfars fina tårta


Grattis världens bästa morfar!



Kvällens outfit:

Skor - FACE
Klänning - Gina tricot
Kavaj - Begagnad
Halsband - Pilgrim


Nu sitter jag här och försöker få alla mina tusen inlämningar gjorda, fast det går inget vidare för magen kurrar så högt att jag knappt hör vad jag själv tänker, så nu ska jag gå ner och laga mig någon riktigt god mat innan jag ger mig av mot jobbet som börjar 15.30!

Trött är bara förnamnet

Sitter här och tänkte slänga in ett blogginlägg innan jag stupar i säng för ikväll, jag kan knappt hålla ögonen öppna längre!

Igår så slutade jag jobbet 21.30 och det gjorde även min underbara vän Louise som har praktik två våningar under mig (känns så himla tryggt att ha henne i samma byggnad ska ni veta!), så vi beslöt oss för att hon skulle sova hos mig eftersom att vi skulle båda upp och jobba klockan 7 dagen efter, så sagt och gjort, vi myste hela natten. På morgonen var vi sega som satan och släpade oss till bussen som skulle ta oss till jobbet, men vi klarade oss igenom arbetsdagen idag också :)

Sen gick jag upp mot stan, mötte Amanda och vi tog oss friheten till att flöta lite på donken, vilket satt precis där det skulle! MUMS. Efter våran gourmetmåltid så gick vi ner till frisörskolan där Amanda skulle öva håruppsättning på mig inför en tävling där jag ska vara modell för henne :) Jag kom därifrån med kortare och mer välvårdat hår, och jag tror att vårat tävlingsbidrag blir riktigt bra, eftersom Amanda är världens bästa kan det inte bli så mycket annat!

Har precis kollat klart på idol och nu ska jag som sagt slänga mig i sängen, krypa in under mitt gosiga täcke och sakna Magnus armar om mig.

PUSS!


Jag och Louise under natten!



På jobbet!
Lagom sliten.



Min nya frisyr!
(det är dock bara toppat eftersom att vi vill ha så
mycket hår som möjligt att jobba med till
håruppsättningen)



Hon gav mig rysningar när hon sjöng "It's a man's world"
i Idol ikväll. Min klara favorit!

RSS 2.0