Riktigt bra kväll!

Blev en hel lyckad kväll med mina tre brudar igår, vi åt tacos, pratade och badade i sjön (ja, det var kallt!). Efter vårat kvällsdopp kom det tre härliga killar och umgicks med oss, vi spelade spel och hade allmänt trevligt. Sen drog Andrea och Andrea hem, och kvar blev jag och josephine. Vi drog sen till Andreas, där det var lite folk och så, mycket trevligt :) Efter det blev det till att krypa ner i sängen med josse, och vi somnade direkt!



Mina babes!



Badbrudar!

Tjejkväll!

Sitter här och väntar på att mina bruttor ska dyka upp, vilket dom nog gör vilken sekund som helst. Vi ska äta tacos, bada(!?) och mysa. Härligt!



Min outfit för kvällen, nu när det snart är sommar
åker alla fina sommarklänningar fram, i love it!


Hoppas att alla får en lika trevlig lördagskväll som jag kommer att ha!

/E

Godnatt

Har inte fått några läxor gjorda, förvånande? Nej. Men det finns ju så himla mycket annat skoj att hitta på.

Nu hade jag iallafall tänkt mig att gå och slänga mig i min sköna säng som ser väldigt inbjudande ut. Vi får se lite vart morgondagen tar vägen, solande blir det på dagen iallafall, garanterat :)



Godnatt och sov gott!

/E

I'm Back

Eran absoluta favorit bloggerska är tillbaka, för idag iallafall!

Det har hänt en hel del sen sist kan man säga, både bra och dåligt. Massa kul och mycket besvikelser. Men livet kan inte alltid vara lätt, för hur ska man då kunna uppskatta när livet sedan går lätt och allt flyter på? Efter regn kommer solsken, så jag hoppas på att solen vill titta fram i mitt liv snart :)

Just nu sitter jag här när solen gassar utanför fönstret och det är världens sommarväder ute, varför kan man undra? Jo, på grund av alla dessa läxor! De sista veckorna nu innan sommarlovet kom allt på en gång, och jag menar allt! Men det är bara att tacka och ta emot, för man kan inte göra så mycket åt det iallafall.



En glad Erika, som äntligen lyckats få lite färg på sin
bleka kropp, jippi!



Hoppas att ni lever livet i värmen!

/E

RSS 2.0